TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Bronek

Pionier e-mobilności
No ale dzwonią tym zza Odry d.. e zawracają i sieją zaniepokojenie. Niemiaszki to bardziej płochliwy i nieufny Naród niż my, ale ich ratuje wyższy poziom życia 20221110_154902.jpg i nastawienie ich Państwa do EV. Mają może trochę mniej Sasinów i Kowalskich?

Last edited:

kiljan

Zadomawiam się
No ale dzwonią tym zza Odry F.. e zawracaj i sieją zaniepokojenie. Niemiaszki to bardziej płochliwy i nieufny Naród niż my, ale ich ratuje wyższy poziom życia View attachment 7444 i nastawienie ich Państwa do EV. Mają może trochę mniej Sasinów i Kowalskich?
a w Panelu też to masz? bo ja fv na maila nie dostałem ale ukryty vin mi znalazło w zamówieniu na stronie ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam tylko grudzień - luty vinu też nie widzę. Tylko ja z tych nowych zamawiających, którzy zgodnie z Prawem i Sprawiedliwością powinni być ostatnimi w kolejce , choć dają największą kasę.
A ponieważ jak wiemy PiS to oszustwo lipa, to może dostanę wcześniej?

kiljan

Zadomawiam się
Mam tylko grudzień - luty vinu też nie widzę. Tylko ja z tych nowych zamawiających, którzy zgodnie z Prawem i Sprawiedliwością powinni być ostatnimi w kolejce , choć dają największą kasę.
A ponieważ jak wiemy PiS to oszustwo lipa, to może dostanę wcześniej?
Jak dostaniesz w grudniu, to będzie znak, że czas PIS-u się skończył :) i nastanie normalność

Michal

Moderator
Podobno dziś była jakaś rejestracja Plaida w Holandii.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ku.. Akurat dosłownie 15 minut temu Faktura itp vin.. Zapłaciłem ale Bank się przyciął, bo kwota poważna i wymaga dodatkowej autoryzacji. Muszę poczekac bo kontakt z nimi trudny Pekao.

(teść był dyrektorem tego cuda),

Zresztą 7 dni przed terminem dostawy, ale ja lubię mieć nieprzyjemne czynności z głowy
2 gi grudnia
tempFileForShare_20221116-193951_copy_1015x1206.jpgwy

Doktor

Posiadacz elektryka
Ku.. Akurat dosłownie 15 minut temu Faktura itp vin.. Zapłaciłem ale Bank się przyciął, bo kwota poważna i wymaga dodatkowej autoryzacji. Muszę poczekac bo kontakt z nimi trudny Pekao.

(teść był dyrektorem tego cuda),

Zresztą 7 dni przed terminem dostawy, ale ja lubię mieć nieprzyjemne czynności z głowy
2 gi grudnia
View attachment 7515wy
W Millennium w ogóle powyżej 200.000 przelew tylko osobiście w banku. Trzech pracowników i każdy mówił co innego, ale jak potrzebowałem tyle przelać, to ostatecznie bez wizyty w placówce się nie obyło.

Bronek

Pionier e-mobilności
Zadzwoniła po 30 minutach Panienka i poszło. Przelew z apki dawałem po uprzedniej zmianie limitów. Wcześniej z ING dolałem stówkę do Pekao za 5 zł i ta przeszła natychmiast. Czyli ok.
Na dekoderze vin to model 2023 r podobne wyprodukowano w lipcu tak podaje inny dekoder Z vinu daty nie poznamy
Teraz co? Czekamy na telefon?