Wear OS - dostep do Tesli z zegarka

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja nie mogę zainstalować na telefonie.
Ale wg opisu ona działa na pierwszym planie itp/...
Myślę ze to zalezy od zegarka
Właczyłem LTE czyli zegarek jest niezaleznym telefonem
Wyłaczyłem WIFI
I wyłaczyłem odbieranie przez BT połaczeń z telefonu
Tylko odbieram przekierowane gdy nie odbieram lub na numer esim zegarka
Zobaczymy to poczatek działania tej apki
mam TicWacha 3 pro lte i Samsunga galaxy s20fe 5g

20220611_203703_copy_800x450.jpg

Last edited:

pmlody

Pionier e-mobilności
Ja mam galaxy 4 classic. I nie instaluje się na telefonie tylko na zegarku. A to co pokazywałem wcześniej jest w opcjach uprawnień dla aplikacji. Tyle że ja mogę w galaxy z poziomu telefonu też to zmieniać.

pmlody

Pionier e-mobilności
U mnie nie ale w opisie jest ze i tak działa w tle.
To może samsung pozwala zablokować :)
W razie co pisz do autora, mega chętny do pomocy w razie pytań. Ja z nim pisałem o dog mode w watt time o tym blokowaniu zegarka pinem.

gim-kg

Pionier e-mobilności
No właśnie nie znam nic takiego, kiedyś chwilę szukałem a szkoda bo Apple watch możesz z esim używać jako osobny telefon. Wystarczyłoby żeby Tesla dodała wsparcie w swojej aplikacji.
Też się dziwię, że niema oryginalnej apki na Apple Watch.

Bronek

Pionier e-mobilności
WATT KEY jest OKey. W domu łapie mi przez ściany z ok 10m gdy auto jest w garażu
Watt Key , zdechł mi po aktualuzacji , potem ja coś pochrzaniłem ,ale po kontakcie z Deweloperem szybciutko wprowadzał 3 kolejne wersje .
JEST ZEGAREK WIDZIANY JAKO KLUCZ !
Nie trzeba jak w kilku innych też fajnych odpalać auta z opcji UDOSTENIANIA JAZDY a tu wystarczy podejść .Watt Key "idzie" po BT.

Zobaczymy jak bedzie ale jest dobrze druga aplikacja tego samego gościa, - Watt Time - też jest fajna.
A mam jeszcze trzecią TESLA Wear. Te dwie ostatnie łączą się przez wifi lub lte. Zawierają więcej opcji i nawet informacje których nie ma Tesla w swojej apce

Mam telefon w zegarku , pilota w zegarku , płacę zegarkiem, otwieram bramy zegarkiem ,

20220629_083453_copy_908x2016.jpgzapalam światła i się pytam gdzie ten zegarek ma .....to bym sobie .... :)

Last edited:

JareG

Pionier e-mobilności
A ja to chyba skrajność: nigdy nie nosiłem zegarka, a tu się zaraz okaże, że wysr*** się nie będzie można bez tego.. 🤣

Pozdrawiam