Bronek
Pionier e-mobilności
Muszę wykopaćDługo nie miałem pewności. Zyskałem ją jadąc wzdłuż ściany w garażu podziemnym. Polecam!
Muszę wykopaćDługo nie miałem pewności. Zyskałem ją jadąc wzdłuż ściany w garażu podziemnym. Polecam!
To jakie to prędkości, ostatnio jechałem Y, i muzyka była bardzo delikatnie włączona i przy prędkości 140 na A4, dalej było ją słychać.Drażni mnie że przy wyższych prędkościach system audio nie zwiększa głośności. Albo robi to ale za słabo. W innych autach też zdarzyło mi się na trasie podkręcić głośność ale nie o 3-4 ząbki albo i więcej tylko dlatego że przestaję słyszeć co leci z głośników.
Nie bez przyczyny dużo osób wygłusza swoje auta. Przy prędkości 120/140 wewnątrz jest tak samo głośno (albo podobnie) jak w spalinowym. Nie biorę tu oczyścicie pod uwagę jakiś trupów lub wielkich silników które ryczą zawsze i wszędzie.To jakie to prędkości, ostatnio jechałem Y, i muzyka była bardzo delikatnie włączona i przy prędkości 140 na A4, dalej było ją słychać.
Raczej to drugie.Drażni mnie że przy wyższych prędkościach system audio nie zwiększa głośności. Albo robi to ale za słabo.
Pojazd Model 3 automatycznie dostosowuje głośność w zależności od prędkości jazdy i ustawień klimatyzacji.
Głośność może być dostosowywana do prędkości jazdy i ustawień klimatyzacji.
U mnie samochód sam dodał tą 'funkcję'. Przednie zawieszenie zaczęło głośno piszczeć. 🤣Brak dźwięku przy wolnej jeździe do przodun to wada .
Tu dobrze słychać obydwa dźwięki.Tesla ma dźwięk przy jeździe zarówno do przodu, jak i do tylu.