Wynajem dlugoterminowy elektryka

solik

Pionier e-mobilności
Arval:

Kontaktuje się w sprawie dotacji w ramach programu Mój Elektryk. W ciągu 48 godzin otrzyma Pan zaproszenie do dokonania weryfikacji na platformie Autenti. Platforma ta służy do składania certyfikowanych podpisów elektronicznych. Zaproszenie, które zostanie wysłane pozwoli na stworzenie takiego podpisu, a podpis będzie potrzebny do podpisania wniosku o dotację. Proszę o informację zwrotną, gdy weryfikacja zostanie dokonana. Proces ten jest całkowicie bezpłatny.

Ponadto, w załączeniu znajduje się wniosek o otrzymanie dotacji. Proszę wypełnić tylko pola zaznaczone na zielono w arkuszu: „Dane Korzystającego” „Przedmiot Leasingu” i „Oświadczenia”. Wypełniony wniosek, proszę przesłać do mnie drogą mailową. O dalszych krokach będę informował w późniejszym czasie.

Halczyn

Zadomawiam się
Propo id3 sprzed chwili w najslabszej wersji przy 30 mcach bez wkladu wlasnego
image.jpg

tomcho

Nowy na Forum
A nie jest tak, że jeżeli jest to oferta "Volkswagen Lease & Care Mój Elektryk" to we wpłacie własnej powinna być kwota dofinansowania? 2k netto to tyle ile było za Tesle w Arvalu :)

Cav

Pionier e-mobilności
A nie jest tak, że jeżeli jest to oferta "Volkswagen Lease & Care Mój Elektryk" to we wpłacie własnej powinna być kwota dofinansowania? 2k netto to tyle ile było za Tesle w Arvalu :)
I drożej niż za Ioniqa5/Kię ev6....

Cav

Pionier e-mobilności
I do tego bez rabatów.
To ja taniej Soula 64 kupiłem, rabaty dostałem, a ratę za wynajem w Arvalu (gdybym brał wynajem), miałbym za niego na poziomie 1600 netto, z wliczonym ubezpieczeniem.....

solik

Pionier e-mobilności
umowmy sie ze i tak tego nikt w VW nie wykupi wiec ta sztuczna opcja z 116% to dopiero zart :D bez ubezpieczenia :)

Chmielinski

Zadomawiam się
umowmy sie ze i tak tego nikt w VW nie wykupi wiec ta sztuczna opcja z 116% to dopiero zart :D bez ubezpieczenia :)
No właśnie nawet bez wykupywania wychodzi to słabo. Tak jak @Cav napisał, za ~2k netto w Arvalu jest np. EQA 250, czy Enyaq 60 - z ubezpieczeniem i serwisem. Bardzo słaba oferta, co mnie zaskakuje, bo raczej kojarzyłem, że VWFS dawał korzystne oferty.

bbcc

Nowy na Forum
Co jest lepsze do jednoosobowej działalności? Nie mam praktycznie żadnych kosztów tak więc zastanawiam sie nad najmem tak aby te koszty jakoś zdobyć. Biorę pod uwagę leasing albo najem długoterminowy.

pmlody

Pionier e-mobilności