Wynajem dlugoterminowy elektryka

Halczyn

Zadomawiam się
Obstawiam, ze daja te co wychodza fabrycznie z salonu. Osobiscie łudze się, ze auto wydane w grudniu wyjezdza na zimówkach, tym samym nie zamierzam opon zmienić przez całe uzytkowanie

solik

Pionier e-mobilności
Mialem to, jak masz opony premium w kontrakcje to zimowki dostalem Alpine 5 ale musialem jechac do wulkanizacji oddalonej od 20km od miejsca zamieszkania bo tam akurat Arval mial podpisana umowe i to Arval zamowil i dostarczyl do nich opony.

letnie biora do depozytu i na kolejny sezon wracasz na podmiane. Jak sie wyprowadzisz do innego miasta wnioskujesz o relokacje za „symboliczna” oplata. Jezdzisz na fabrycznych letnich dopoki sie nie zuzyja, sa przypisane do twojego auta.

wszystko wyklikujesz z aplikacji MyArval.

Halczyn

Zadomawiam się
Zaczyna się :dzwonia właśnie do mnie z arvala, że mam jeszcze raz podpisać wniosek i cena jest już inna niż ta pierwotna. Najlepsze jest tłumaczenie twierdzą że ten wniosek zakłada pełną cenę auta dodam że poprzedni również.

krzyss

Pionier e-mobilności
Zaczyna się :dzwonia właśnie do mnie z arvala, że mam jeszcze raz podpisać wniosek i cena jest już inna niż ta pierwotna. Najlepsze jest tłumaczenie twierdzą że ten wniosek zakłada pełną cenę auta dodam że poprzedni również.
To jakie warunki teraz ?

Halczyn

Zadomawiam się
Po ponownym sprawdzeniu pracownik z Arvala wycofal sie z pomyslu kolejnego wniosku i argumentacji, ma przeslac wniosek dot podpisu kwalifkowanego i umowa online z tego rozumiem. Rata i tak wzrosla ( bo wibor niby do gory..) 40 zl netto

Halczyn

Zadomawiam się
Nie widzialem tej info przy wniosku tj, ze raty sa oparte na wiborze

turez

Zadomawiam się
Nie widzialem tej info przy wniosku tj, ze raty sa oparte na wiborze
Ja też nie. Podejrzewam, że wzrasta jeszcze przed podpisaniem umowy a potem już taka zostaje po podpisaniu umowy. Mówię o najmie gdzie korzystający ma mieć pewność co do ponoszonych w przyszłości kosztów.