Hej, dzięki jeszcze raz za wszystkie opinie i rady.
Muszę się przyznać, że miałem niezły orzech do zgryzienia i w pewnym momencie przekonałem już siebie i żonę, że Model 3 LR będzie dla nas idealny, że zaoszczędziemy trochę kasy, zgarniemy dotację, a jak będziemy jechać na narty to najwyżej założymy box'a...
No i wtedy pojawiła się trójeczka LR w cenie bodajże 231k PLN, czarna, taka jak chciałem, wszystko się w niej zgadzało, idealna dla mnie, patrzyłem na nią kilka godzin, mogłem kupić, ale... finalnie jednak nie kliknąłem, bo zdałem sobie sprawę, że mając przed sobą tak dobrą okazję wciąż się waham, wciąż myślę, czyli... jednak musi być Y'ek
Kilka dni później rzeczywiście pokazał się ładny Y LR, co prawdą nie w limicie dotacji, ale za to z felgami 20' i hakiem w cenie golasa i wtedy się już nie zawahałem - Jeżyk pokazał się na stronie Tesli
@Vangass korzystałem mocno z Twojego mailingu o zmianach cen, więc zasłużony referal poszedł do Ciebie, bardzo dziękuję!
W związku z tym, że Tesla mocno ciśnie mnie o odbiór do końca kwartału, mam od razu proste pytanie: czy jest może jakiś ustalony / forumowy "starter pack"? Chodzi mi mianowicie o akcesoria, które większość użytkowników ma i poleca jak np lepsze / gumowe dywaniki? Co jeszcze? Czy iść od razu w Tesla Wall Connector czy są podobne ale jednak tańsze odpowiedniki?
Na ścianie mam coś takiego, niestety słabo znam się na elektryce, ale to jest chyba duża siła? Co mogę do tego podłączyć bez ingerencji elektryka? Moc przyłącza do sieci mam 22 kW.