Tak jak napisałem. Na dokumentach Tesli jakie dostałem przy zakupie.Gdzie masz takie info? Według mnie to jest rozmiar do LR i rwd. Dasz linka?
Tak jak napisałem. Na dokumentach Tesli jakie dostałem przy zakupie.Gdzie masz takie info? Według mnie to jest rozmiar do LR i rwd. Dasz linka?
Wzrucisz jakies zdjęcie tego? U mnie w homologacji jest jedynie to co w załącznikuTak jak napisałem. Na dokumentach Tesli jakie dostałem przy zakupie.
Racja, jest 255/40/r20 101w. Wiec do MYP takie opony są opcjonalne.Szukaj niżej tak jak na załączonym wcześniej zdjęciu (podpunkt 50) Powinno być. W razie co jutro wrzucę zdjęcie
Dokładnie, niech każdy montuje sobie co chce ale żeby był świadomy ewentualnych konsekwencji. Dodam jeszcze że w skrajnym przypadku może się skończyć tym że ubezpieczyciel odmówi wypłaty odszkodowania dla obu aut powołując się na rażące zaniedbania użytkownika i może się to skończyć na naprawie dwóch samochodów na nasz koszt. Albo upierdliwy policjant dopatrzy się podczas kontroli i auto pojedzie dalej ale na lawecie.Tylko że rozmowa nie jest o tym co tobie się podoba i jak to się użytkuje a tego że w razie "przyjemności" z ubezpieczalnią ktoś może ci to wytknąć. To by zapewne oznaczało że nie wypłacą żądanej kwoty.
Chcę kupić drugi komplet kół na zimę. Niekoniecznie 21" czy uberturbine 20" to jedyne oryginalne felgi, które będą pasowały do YP?Racja, jest 255/40/r20 101w. Wiec do MYP takie opony są opcjonalne.
Pasować to i będzie zapewne coś innego. Pytanie tylko co w przypadku kiedy dojdzie do spotkania z ubezpieczycielem oraz serwisem.Chcę kupić drugi komplet kół na zimę. Niekoniecznie 21" czy uberturbine 20" to jedyne oryginalne felgi, które będą pasowały do YP?
Czyli to co wkleiłeś powyżej to nie jest wycinek z homologacji YP ?Pasować to i będzie zapewne coś innego. Pytanie tylko co w przypadku kiedy dojdzie do spotkania z ubezpieczycielem oraz serwisem.
Jest tylko to damę wymiary. Obstawiam ze podobnie jak w przypadku opon wybór może być tylko pomiędzy tymi które są zaaprobowane przez Tesle. Co więcej z tego co wiem certyfikat Tesli na Europę a USA może się różnic.Czyli to co wkleiłeś powyżej to nie jest wycinek z homologacji YP ?