No jest, przecież wklejalem linka do Odolion gdzie był sprzeciw. Pisałem że oprócz Odolion (spośrod tych miast co wymieniłem) nigdzie więcej nie znalazłem aby inwestorem była Tesla.Jest wypisany inwestor.
No jest, przecież wklejalem linka do Odolion gdzie był sprzeciw. Pisałem że oprócz Odolion (spośrod tych miast co wymieniłem) nigdzie więcej nie znalazłem aby inwestorem była Tesla.Jest wypisany inwestor.
Owszem, ale wcześniej pod spodem była druga, taka jak inne... oby to nic złego nie znaczyło.A to nie zmiana prezentacji tylko? Jak się kliknie, to jest "In development" I każda inna gwiazdka ma tak samo.
Zdjęcie ktoś posyłał że nie tylko taki status na mapce ale w terenie też prace trwają. Czyli za pół roku powinien być. 4 stacje ładowania cokolwiek to znaczy czy to 4 ładowarki czy 4 pakiety czyli 12.Ale Gliwice maja status w budowie
Czyli jednak "moje" heheheZdjęcie ktoś posyłał że nie tylko taki status na mapce ale w terenie też prace trwają. Czyli za pół roku powinien być. 4 stacje ładowania cokolwiek to znaczy czy to 4 ładowarki czy 4 pakiety czyli 12.