Zakup TM3

newbe

Posiadacz elektryka
Ja byłem TM3 na 2 tygodniowym urlopie we Francji, w 4 dorosłe osoby, nie było problemu zapakowania (walizki 1 mała, 2 średnie, 1 duża, kuferek na kosmetyki i 2 małe torby podróżne).
Oczywiście jak Ktoś podróżuje z małymi dziećmi korzystającymi z wózków to nie może przymierzać się do sedana.
Jak miałem małe dzieci to miałem vana na podróże.😉
Sąsiad ma taki problem z Tiguanem że musi zakładać bagażnik na dach bo wózek nie zostawia miejsca w bagażniku. Czasami są bardziej kompaktowe wózki. Wózek łatwiej zmienić niż samochód...
Mieliśmy uniwersalny wózek baza którego składała się jako parasol i wchodziła do bagażnika Matiza (serio!), a fotelik pasował do bazy i jeszcze mieliśmy normalną góre dla małych dzieci na leżąco oraz dla starszych typu wózek spacerowy na siedząco.
Można? Można!

TomeK

Nowy na Forum
625l brzmi sensownie - w sumie można dedykowane torby kupić żeby wykorzystać potencjał🤔
Na promień skręty zwrócę uwagę, w w205 bardzo mi odpowiadał.
Z tego co widziałem na YT to kamery w Tesli nie zniekształcają obrazu, w c klasie uważam ze są ekstra ale np w Volvo mnie irytowały zarówno pod katem jakość obrazu i sposób wyświetlania.

pluto

Pionier e-mobilności
625l brzmi sensownie - w sumie można dedykowane torby kupić żeby wykorzystać potencjał🤔
Tesla nawet mówi 649 litrach łącznej przestrzeni ładunkowej w modelu 3 ;)

TomeK

Nowy na Forum
No wlansie wózek - będziemy i tak zmieniać na coś bardziej kompaktowego, do tej pory w205 kombi było załadowane po dach dlatego mam opory trochę ale z drugiej strony od bidy na wyjazd dalszy można wypożyczyć większe auto, można nie brać tylu rzeczy albo będzie pretekst zeby kupić jeszcze inne drugie auto 😅, albo jechać w dwa.

pluto

Pionier e-mobilności

gim-kg

Pionier e-mobilności
Porównując gabaryty TM3 jest podobna do W205 ale właśnie to tylko cyfry na kartach.
Ja przesiadałem się właśnie z W205 także jak chcesz jakiś porównań do pytaj śmiało.
Jak chcesz zobaczyć Teslę w Katowicach to mogę skontaktować cię z Łukaszem Lewandowskim z EV Klub Polska.