inter
Pionier e-mobilności
Najprościej zadzwonić, mają aktualna listę wolnych samochodów. Ja akurat byłem osobiście w Katowicach dopytać.Czyli dobrze liczę, że jeśli zamówię teraz w konfiguratorze, to jeszcze się mogę załapać na tę dostawę?
Najprościej zadzwonić, mają aktualna listę wolnych samochodów. Ja akurat byłem osobiście w Katowicach dopytać.Czyli dobrze liczę, że jeśli zamówię teraz w konfiguratorze, to jeszcze się mogę załapać na tę dostawę?
Tesla nie sprzedaje na Allegro.Może podłączę się pod temat, bo ostatnio na allegro pojawiła się TM3LR za 211k jest to polift.
Czy taka oferta jest ok, czy będzie to auto z jakimiś ukrytymi wadami?
Dobra cena - moze komuś się odwidziało a auto jest na gwarancji bo HL jest od listopada.Może podłączę się pod temat, bo ostatnio na allegro pojawiła się TM3LR za 211k jest to polift.
Czy taka oferta jest ok, czy będzie to auto z jakimiś ukrytymi wadami?
Tak, wiem, ale to jest leasing niby nowego auta.Tesla nie sprzedaje na Allegro.
Niby nie ma przebiegu.Dobra cena - moze komuś się odwidziało a auto jest na gwarancji bo HL jest od listopada.
195 netto to 240 brutto czyli tyle co w salonie tesli.Tak, wiem, ale to jest leasing niby nowego auta.
Niby nie ma przebiegu.
To jest przez tą firmę
Ale ok, już widzę, że cena nie jest 211 brutto tylko 195 netto :/![]()
TESLA Model 3 Long Range AWD (2025) - Leasing operacyjny - Car Lease Polska
Leasing TESLA Model 3 Long Range AWD (2025) już od 2238.79zł miesięcznie. Sprawdź ofertę Car Lease Polska!carleasepolska.pl
Tak wiem, ale wczoraj widzialem oferte na 211brutto LR.195 netto to 240 brutto czyli tyle co w salonie tesli.
211 brutto to bardzo dobra cena za LR - pytanie czy to nie sprzedaż wiązana i czy nie musisz kupić finansowania w zawyżonej cenie.Tak wiem, ale wczoraj widzialem oferte na 211brutto LR.