electricar
Zadomawiam się
Zamówienie z początku czerwca płynie. Ma być w połowie września do odbioru.
Tym autkiem na bateryjke od 2 dni smażymy dupki na plażach Katalonii 😁👍Autkiem na bateryjkę? Zdurłeś???
wiecie jaki jedyny problem napotkaliśmy? Słabe oznakowanie gdzie na stacji ładowarka się znajduje... czasami na wjeździe... czasami dopiero pod koniec parkingu... więc wjeżdża się na stacje i jest wielkie poszukiwanie w którym miejscu stoją słupki...
Bzdury piszecie towarzysze, aktywny tempomat można włączyć przy dowolnej prędkości, nie da się ustawić niższej prędkości stałej niż 30 km/h.>jazda na tempomacie adaptacyjnym dopiero od 60 km/h
Jak juz go wlaczysz to pojezdzisz, tylko faktycznie nie da sie wlaczyc przy 20 czy 30km/h.
To zamow drugie z placu…Dobra jest ktoś na forum co zamówił w maju czerwcu 2022 i jeszcze nie odebrał auta ?? Bo kurna są osoby co zamawiały w grudniu i odbierały w maju po 6 msc. A ja mam czekać 15 msc jak by to było porsche na specjalne zamówienie. Teraz na olx jest kilka aucie aut od reki nawet w wersji co zamawiałem. Mam mieć odbiór dopiero w połowie września dopiero.
Ja zamówienie z maja 2022 odbieram pod koniec sierpnia....Dobra jest ktoś na forum co zamówił w maju czerwcu 2022 i jeszcze nie odebrał auta ?? Bo kurna są osoby co zamawiały w grudniu i odbierały w maju po 6 msc. A ja mam czekać 15 msc jak by to było porsche na specjalne zamówienie. Teraz na olx jest kilka aucie aut od reki nawet w wersji co zamawiałem. Mam mieć odbiór dopiero w połowie września dopiero.
Rabaty za fotowoltaike były jeszcze w wrześniu 2022.Ja zamówienie z maja 2022 odbieram pod koniec sierpnia....
Tyle czekałeś to do września już wytrzymasz 😉.
Ale widać że popyt maleje, bo wprowadzili rabaty za fotowoltaikę 7 %
i dużo aut dostępnych od ręki....
Zamawiałem koniec maja 2022. Odebrałem w połowie sierpnia. Proponuję poruszyć temat na profilu Kia na FB.Dobra jest ktoś na forum co zamówił w maju czerwcu 2022 i jeszcze nie odebrał auta ?? Bo kurna są osoby co zamawiały w grudniu i odbierały w maju po 6 msc. A ja mam czekać 15 msc jak by to było porsche na specjalne zamówienie. Teraz na olx jest kilka aucie aut od reki nawet w wersji co zamawiałem. Mam mieć odbiór dopiero w połowie września dopiero.
Ale spoko z ta kradzieza. Dobre autocasco i co roku można auto wymieniaćna noweBo ludzie się boją tego kupować skoro kia/hyundai, to najczęściej / najłatwiej kradzione EV, a producent nic z tym nie robi.
A nie mozesz zamowic z innego a tu odebrac zaliczke ?Kia to dno jakich mało. Moje auto ponoć przypneło... Dzwonie do innego salonu. A oni maja takie wersje w kleszczowie i moge w każdej chwili zamówic do odbioru za kilka dni.... A mi SKU****E nie chcą dac auta. Niech sie udławią ta cena.. juz rożnica tylko 15k bo rabatuja... a nie prawie 30k jak wczesniej.
Myślę że powinieneś odrobić zadanie domowe i poczytać trochę to forum jak wygląda serwis u dealerów którzy serwisowania auta elektrycznego będą się uczyli na Tobie i że tak od ręki to pewnie jakieś proste sprawy mechaniczne, ale już np. coś co jest specyficzne dla elektryka jak np. ładowarka pokładowa to o Panie, możesz być bez samochodu wiele miesięcy. Poczytaj.Miałem chcice na tesla Ale nie po to biorę nowe auto żeby targać je 600 km na naprawy w razie problemów.
Czyli w Tesli "jest kilka osób które miały pecha", ale w Kijankach to dramat, rozpacz i zgrzytanie zębów, prawie pewność że zostaniesz bez auta na długie miesiące :-DMyślę że powinieneś odrobić zadanie domowe i poczytać trochę to forum jak wygląda serwis u dealerów którzy serwisowania auta elektrycznego będą się uczyli na Tobie i że tak od ręki to pewnie jakieś proste sprawy mechaniczne, ale już np. coś co jest specyficzne dla elektryka jak np. ładowarka pokładowa to o Panie, możesz być bez samochodu wiele miesięcy. Poczytaj.
Z tego co ja czytałem to awarii unieruchamiających pojazd jest w Tesli raczej mało, większość serwisów to jakieś po odbiorowe wyrównywanie spasowania, smarowania, odgłosy z zawieszenia, uszczelki, zaparowane lampy, itd. Z poważniejszych to pompa ciepła/układ klimatyzacji w niektórych seriach. Jest oczywiście kilka osób które miały pecha i przytrafiło im się kilka rzeczy, ale z tego co widzę to nie jest tak źle jak ogólnie się uważa.