Mądrze radzisz, z tego co pamiętam to niema tam miejsca... Skrzynka jest wspólna, tzn moja i sąsiada ale na moje działce... To bliźniak.. jej miejsce już tak jest słabe..Czyli potrzebowałbyś miejsce na różnicówkę 4 DIM i ewentualnie zabezpieczenie nadmiarowo-prądowe (jeśli nie będzie zintegrowane z różnicówką). Naprawdę obecną skrzynkę użyto tak na styk że 4 DIM nie wejdzie? Jeśli tak to ja chyba poszedłbym w wymianę obecnej skrzynki na większą, nie powinno wyjść dużo drożej od dodatkowej rozdzielni na słupku a nie dość że będziesz miał zrobione zgodnie ze sztuką to jeszcze można zostawić jakiś zapas na przyszłość i ewentualne kolejne przeróbki instalacji. No i odpadnie Ci potrzeba dodatkowego miejsca przy wallboxie.
To ja bym uderzył do sąsiada i spróbował go przekonać że on też będzie kiedyś potrzebował obwodu do ładowania samochodu (bo już jest przegłosowany zakaz sprzedaży spaliniakówMądrze radzisz, z tego co pamiętam to niema tam miejsca... Skrzynka jest wspólna, tzn moja i sąsiada ale na moje działce... To bliźniak.. jej miejsce już tak jest słabe..
Mój zamówiony z połowa maja 2022 już od 3 tygodni płynie....Dużo osob zostało z maja / czerwca 2022 co nie mają auta jeszcze ??. Bo ja jestem szczęśliwcem co już ponad rok czeka i dalej produkcji nie ma.
Gratulacje. Niech jeździ bezproblemowo dając dużo frajdy. U nas zamówienie z początku czerwca. Auto płynie od końca maja.Po prawie 10 miesiącach wreszcie dziś udało nam się odebrać nasze Niro 😁😁😁
Wersja L + pakiet technologiczny, kolor biały perłowy...
Jak narazie przejechane 96km z czego około 60 km po autostradzie...
Średnie zużycie 16,8 kWh/100km więc chyba nie najgorzej 😁👍
Więcej o wrażeniach napisze za kilka dni jak pojeździmy więcej ale te pierwsze są jak najbardziej pozytywne 😁👍
View attachment 11894View attachment 11895View attachment 11897
Również gratuluję!!Gratulacje. Niech jeździ bezproblemowo dając dużo frajdy. U nas zamówienie z początku czerwca. Auto płynie od końca maja.
Mniej więcej 10 tygodni od wypłynięcia z portu w Korei do dostarczenia do salonu.Również gratuluję!!
Ja też czekam na białą perłę.
Ale jak to-Twoje auto płynie od końca maja?
To ile ten transport z Korei trwa ?