Zamówienia i odbiory

Mariano

Nowy na Forum
Niedługo minie rok od mojego zamówienia a auto jeszcze nie zrobione. Dopadł mnie kryzys :mad:

Prąd podrożał, ropa tanieje, moja stara Kia w dieslu dobrze się sprawuje.

NIRO PRZYBYWAJ

:eek::ROFLMAO:
Witaj w klubie
11 miesięcy i 10 dni czekam i auto nie wyprodukowane....
Kup
Inne
Auto
Jak na Tesle Y będą w czerwcu promocje,
to kia może mi.... jak to śpiewał Siara

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Witaj w klubie
11 miesięcy i 10 dni czekam i auto nie wyprodukowane....
Kup
Inne
Auto
Jak na Tesle Y będą w czerwcu promocje,
to kia może mi.... jak to śpiewał Siara
O kurcze.... Czy to jeszcze jest radość na myśl o tym aucie? Nowe modele się pojawiają więc po roku jest inna rzeczywistość..

Mariano

Nowy na Forum
O kurcze.... Czy to jeszcze jest radość na myśl o tym aucie? Nowe modele się pojawiają więc po roku jest inna rzeczywistość..
Od conajmniej 6 miesięcy nie ma już radosci, tylko wielkie w********e na KiA Polska.
Na szczęście odrobinę osłody dodają oniżki w Tesli...

darru

Nowy na Forum
witam

Dziś dostałem info on dilera ze auto będzie wyprodukowane za 21dni. Zamówienie z początku czerwca 2022. Planowa dostawa koniec sierpnia 23. Jak nie przyjdzie to tesla 3

Jobski

Fachowiec
Moje zamówienie dziś dotarło do dilera, no to została jeszcze papierologia zawiązana z finansowaniem

mimx

Fachowiec
Mój ma być jutro / pojutrze u dilera. Na gwałt kupiłem opony i EVSE 3f. Wg informacji z przedwczoraj miał być na początku czerwca, ech ;)

Edit: oczywiście kolejne opóźnienie...
Ma być niby w tym tygodniu u dilera, tyle że 5-11.06 jestem poza Polską, więc odbiór się przesunie znów, bo w tym tygodniu raczej nie ma szans na rejestrację.

Edit kolejny ;)
Diler mi właśnie zarejestrował samochód i wygląda na to, że jutro po południu powinno się udać odebrać.

Last edited:

Cav

Pionier e-mobilności
Mieli nie produkować pomarańczowych....
Chyba że to nie jest ten kiedyś bazowy kolor?