Mit?rolki + hamulec to mit![]()
Instrukcja Tesli sama o tym mówi.
Reset ekranu to dwie rolki,
Reset systemu to rolki + hamulec..,
Reset ekranu można zrobić w trakcie jazdy.
Reset systemu tylko na postoju, dlatego hamulec jest konieczny.
👍
Mit?rolki + hamulec to mit![]()
jesteś pewien że czytaliśmy tę samą instrukcje? bo moja wyraźnie mówi że hamulec z rolkami to mitMit?
Instrukcja Tesli sama o tym mówi.
Reset ekranu to dwie rolki,
Reset systemu to rolki + hamulec..,
Reset ekranu można zrobić w trakcie jazdy.
Reset systemu tylko na postoju, dlatego hamulec jest konieczny.
👍
Więc aby rozwiać wszelkie mity i wątpliwości, odszukałem odpowiedni fragment w instrukcji obsługi. Dodatkowo kolorem żółtym zaznaczyłem odpowiedni fragment, dotyczący używania pedału hamulca.Tesla w instrukcji o hamulcu wspomina, ale może coś przekręciłem.?🤔
Ostatnio resetowałem i na same rolki nie zareagował, a z hamulcem ruszył… 🤷🏻♂️
no własnie wspomina by ten mit obalićTesla w instrukcji o hamulcu wspomina, ale może coś przekręciłem.?🤔
Ostatnio resetowałem i na same rolki nie zareagował, a z hamulcem ruszył… 🤷🏻♂️
nieeee, można zawsze robić podczas jazdy. ktoś stworzył mit który po wsze czasy był powtarzany, nawet ludzie sprawdzali różnice w czasie resetu auta z hamulcem i bez. dlatego wlasnie tesla dodala w instrukcji że to nie ma żadnego wpływu a i tak ludzie wiedzą lepiejA to nie było tak, że w 3 i Y to trzeba robić na postoju i i hamulec nie ma wpływu, a w S i X można było same rolki robić w czasie jazdy, a z hamulcem na postoju? Jeszcze nie mając Tesli takie coś gdzieś mi świta, że wyczytałem, ale to było dawno temu i za chorobę nie znajdę.
Hmmm, przecież wyżej kolega KrzysztofFly wrzucił wycinek z instrukcji, który mówi wyraźnie, że nie można podczas jazdy i trzeba być w położeniu postojowym? Coś nie pasuje to więc.nieeee, można zawsze robić podczas jazdy. ktoś stworzył mit który po wsze czasy był powtarzany, nawet ludzie sprawdzali różnice w czasie resetu auta z hamulcem i bez. dlatego wlasnie tesla dodala w instrukcji że to nie ma żadnego wpływu a i tak ludzie wiedzą lepiej
można robić bez problemu podczas jazdy. tylko że wtedy nie wiadomo jaką prędkością się jedzie, nie wiesz czy masz jakiś kierunkowskaz włączony itp, więc dla bezpieczeństwa tesla zaleca na postojuHmmm, przecież wyżej kolega KrzysztofFly wrzucił wycinek z instrukcji, który mówi wyraźnie, że nie można podczas jazdy i trzeba być w położeniu postojowym? Coś nie pasuje to więc.![]()
Mi podczas jazdy zadzialalo, ale z hamulcem 😂Hmmm, przecież wyżej kolega KrzysztofFly wrzucił wycinek z instrukcji, który mówi wyraźnie, że nie można podczas jazdy i trzeba być w położeniu postojowym? Coś nie pasuje to więc.![]()