wiesz dlaczego Y jest drogi w wypożyczeniu ... bo ich w wypożyczalniach nie ma, po prostu nie maJezeli faktycznie 700 za dobę to chyba sporo. Ale to ich oferta, więc kazdy sobie odpowie czy mu odpowiada. Swoją drogą na Śląsku jest jakas wypozyczalnia zeby wynająć 3 czy y? Lepiej zapłacić za dobę wynajmu i sprawdzic czy to jest to, niż później żałować zakupu.
kiedys mawialo sie, ze pali tyle ile naleje. teraz odpowiadam, ze zuzywam tyle, ile naladujeMłodziaki ev nie mają poczucia humoru i tyle...Są smutni jak ich walka z kWh na 100,
Nie wiem czy jest, ale jak chcesz pooglądać i porozmawiać na temat Y to zapraszam do kontaktu.Jezeli faktycznie 700 za dobę to chyba sporo. Ale to ich oferta, więc kazdy sobie odpowie czy mu odpowiada. Swoją drogą na Śląsku jest jakas wypozyczalnia zeby wynająć 3 czy y? Lepiej zapłacić za dobę wynajmu i sprawdzic czy to jest to, niż później żałować zakupu.
Ostatnio ( https://forum.elektrowoz.pl/threads/tesla-poland-katowice.3438/ ) był organizowany kilkudniowy event, nie wiem czy to się nie zmieniło do formy stałej ( bo podobno miało ) ?Jezeli faktycznie 700 za dobę to chyba sporo. Ale to ich oferta, więc kazdy sobie odpowie czy mu odpowiada. Swoją drogą na Śląsku jest jakas wypozyczalnia zeby wynająć 3 czy y? Lepiej zapłacić za dobę wynajmu i sprawdzic czy to jest to, niż później żałować zakupu.
spanie to pół biedy - był film gdzie miał liczyć koszty przejazdu EV do CRO bodajże albo gdzie indziej a później się okazało, że leciał na darmowych SuC bo miał nazbierane z poleceńKoloryzuje, ale ja go lubię. Jak byłem młody to też spałem w samochodzie zwiedzając Europę, ale to był Polonez![]()
Przejdź się do salonu Lexusa/Toyoty tam zobaczysz że ludzie łykają jak pelikany bajki o tym że "samoładujące" się hybrydy to "lepsze elektryki".albo sprzedawanie usługi pomocy w zakupie TESLI ... serio takie rzeczy w 2023 roku![]()