Z tym sprawdzaniem aktualizacji to też jest trochę dziwnie, u mnie przy poprzednim sofcie wymusiłem sprawdzenie dostępności aktualizacji po przyjeździe do garażu i nie było aktualizacji, a 3 godziny później widzę w aplikacji, że mi się pobiera aktualizacja. Tak więc to także zaburza informację o sprawdzaniu aktualizacji nie częściej niż co 24 godziny. Zapewne tylko ręcznie można wymusić to sprawdzenie raz na dobę, a samochód i tak żyje własnym życiem i sprawdza dodatkowo po swojemuMam wersje 20.9 i dzisiaj widzę że wczoraj sprawdził sam z siebie i stwierdził że nic nowszego na mnie nie czeka... ;-) Wcześniejsze sprawdzenie było 21 lipca i auto ma zawsze WiFI garażu (czyli 14 dni odstępu). Przynajmniej te nowe mapy tydzień temu wpadły...
To info o planowaniu przez inne stacje to nie prawda. Kolega recznie ustawil punkt posredni.Tak swoją drogą, to nie zdziwiłbym się gdyby ta zmiana była przygotowaniem do wprowadzenia roamingu ładowania w oparciu o konto Tesla.
Tzn podpinasz się na Ionity, pokazuje na ekranie dokładnie to co wyżej i ściąga Ci z karty podpiętej do konta Tesla. Najpierw ktoś pisał że nawigacja zaplanowała mu sama z siebie na trasie ładowarkę inną niż SuC, a teraz ten cennik i koszt ładowania w trakcie.
Tak swoją drogą, to nie zdziwiłbym się gdyby ta zmiana była przygotowaniem do wprowadzenia roamingu ładowania w oparciu o konto Tesla.