grzkas

Fachowiec
1. żona i córki cisną o karaoke - nie działają polskie piosenki, czy jest ktoś komu one działają?
2. dlaczego w apce TuneIn nie działa Radio Czwórka.... - serio ubolewam
3. czy TMY sam zahamuje przed innym samochodem, w przypadku gdy ja się zagapię na dojeździe do skrzyżowania? bo mam wątpliwości, leaf 2 działa pod tym względem dużo lepiej
1. podeslij vin na priv, to Ci sprawdze w systemie, moze nowy firmware trzeba wyslac,
2. patrz wyzej, u mnie tez nie dziala, przewaznie to wina nadawcy, ale moze byc i FW,
3. zahamuje, wlacz automatyczne hamowanie awaryjne, sprawdzalem, dziala :)

danielm

Pionier e-mobilności
1. żona i córki cisną o karaoke - nie działają polskie piosenki, czy jest ktoś komu one działają?
2. dlaczego w apce TuneIn nie działa Radio Czwórka.... - serio ubolewam
3. czy TMY sam zahamuje przed innym samochodem, w przypadku gdy ja się zagapię na dojeździe do skrzyżowania? bo mam wątpliwości, leaf 2 działa pod tym względem dużo lepiej
ad3 zahamuje. powiem więcej. jak wjeżdżając do garażu zamiast zahamować na końcu garażu dodasz gazu to tesla zahamuje za Ciebie. sprawdzane dwukrotnie :)

grzkas

Fachowiec
Witamy na forum!
Nie wiem czy starczy czasu, żeby odpowiedzieć na wszystkie które się pojawiają.
Na forum przysłali z pracy czy to inicjatywa własna? ;)

Ja jestem ciekaw wszelkich zakulisowych informacji jakich jesteś w stanie udzielić. Co sie obecnie dzieje w fimie, plany na przyszłość, plotki i pogłoski?
Sam wpadlem przypadkiem i widze ze duzo informacji sa bazowane na plotkach, a bo znajomy powiedzial, a w telewizji mowili. Wiekszosc z tych informacji to bzdury.

A w firmie dobrze, bedzie duzo nowych serwisow w polsce i bardziej na wschod. Sprzedajemy 3000 aut dziennie wiec biznes sie kreci :)

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
zacznie działać jak wyciśniesz ikonkę z mikrofonem
nie no, potrafię włączyć piosenki, tylko polskie nie działają, sprawdziłem na dwóch TMY
włącza się tylko Edyta i chyba Viana... jak włączę inną piosenkę to leci dalej Edyta, sprawdzałeś u siebie?

daniel

Señor Meme Officer
Sam wpadlem przypadkiem i widze ze duzo informacji sa bazowane na plotkach, a bo znajomy powiedzial, a w telewizji mowili. Wiekszosc z tych informacji to bzdury.

A w firmie dobrze, bedzie duzo nowych serwisow w polsce i bardziej na wschod. Sprzedajemy 3000 aut dziennie wiec biznes sie kreci :)
Wybacz, ale wystalkowałem Cię w Hadze w Holandii. Ekstra. Forum ma ekskluzywne informacje ze źródła. :cool:

Polecam temat https://forum.elektrowoz.pl/threads/szybkie-pytanie-szybka-odpowiedz.471/ bo tu w Usterkach zrobi się mega bałagan i w ogóle nie da się znaleźć nic o usterkach.

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
ad3 zahamuje. powiem więcej. jak wjeżdżając do garażu zamiast zahamować na końcu garażu dodasz gazu to tesla zahamuje za Ciebie. sprawdzane dwukrotnie :)
ale hardcore ;)
3. zahamuje, wlacz automatyczne hamowanie awaryjne, sprawdzalem, dziala :)
mam włączone hamowanie awaryjne, ostrzega mnie gdy ktoś przede mną włącza swiatła stop a ja akurat gapię się na.... na przechodniów ;)
ale nigdy nie byłem w sytuacji near-death-experience, zawsze sam wciskałem panicznie hamulec

1. podeslij vin na priv, to Ci sprawdze w systemie, moze nowy firmware trzeba wyslac,
mam w dwóch autach to samo, oba Y, jedno mam 26.7 drugie 26.8 ale nie działają od samego początku
już wysyłam VINy na PRIV
z góry dzięki!

elektryk

Pionier e-mobilności
W sobotę chciałem się delikatnie wryć w korek przed Radomiem, zrobiła się mała przerwa i zacząłem skręcać, wjechałem i przede mną gość nagle zaczął hamować i był taki zacisk hamulców że auto praktycznie zatrzymało się w miejscu, na całe szczęście prędkość była niska i gość z tyłu któremu się wryłem zdążył wyhamować i nie wjechał w tył, ale zasłużenie strąbił.

Także sam nie wiem czy to dobrze czy źle, z jednej strony dobrze bo gość z przodu miał dosyć pokaźny hak, z drugiej miałem przeświadczenie że sam zdążę wyhamować, ale kto wie.

Trzeba uważać jak jest mało miejsca, bo ktoś z tyłu może nie zdążyć zahamować.