MG4 Luxury 64kWh użytkowanie

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
z tego co ostatnio tlumaczyl - chyba przy tescie tego chinskiego "rolsa" - on testuje na zasadzie "szarego czlowieka z ulicy" - zabrania objasniania jak i co funkcjomuje przy odbieraniu auta i do wszystkiego dochodzi sam - to pomaga okreslic intuicyjnosc obslugi kazdego samochodu
niezła wymówka. ale ogólnie jeśli to jest jego pomysł na testy to ok.

S

Gość
a
Dzięki! Choć przyznam, że już mam nawet listę rzeczy na Ali od jakiegos czasu. Tylko czekałem aż się trochę nazbiera, żeby razem kupić. ;)
pewnie podnośniki do maski są na pierwszym miejscu? ;) a elektryczne podnoszenie do bagażnika masz na liście?

nabrU

Moderator
No właśnie w manuału do mojego auta mam napisane 6,6 przy 64kWh pojemności :)

Pora na rozróżnienie co to kW i kWh chyba...

Kriso

Posiadacz elektryka
Pora na rozróżnienie co to kW i kWh chyba...
A to jest jakieś jeszcze rozróżnienie pomiędzy mocą ładowania (kW) a pojemnością baterii (kWh)?

jeśli odnosisz się do wpisu @Olecki , to może z rozpędu mu to „h” się dodało do wartości mocy ładowania ;)

nabrU

Moderator
A to jest jakieś jeszcze rozróżnienie pomiędzy mocą ładowania (kW) a pojemnością baterii (kWh)?

jeśli odnosisz się do wpisu @Olecki , to może z rozpędu mu to „h” się dodało do wartości mocy ładowania ;)

Ależ jemu też się dodało, ale Tobie wcześniej tutaj także ;)

A żeby było na temat, to dzisiaj spotkałem pierwszego XPower na żywo:

PXL_20240203_170210568.jpg

S

Gość
Ależ jemu też się dodało, ale Tobie wcześniej tutaj także ;)

A żeby było na temat, to dzisiaj spotkałem pierwszego XPower na żywo:

jak wrażenie i przy okazji napisz jaki masz zasięg w swojej Tesli RWD LR? czy jesteś zadowolony z wydłużonego zasięgu czy nie ma to za bardzo znaczenia?