Zamykasz przyciskiem który jest wewnątrz frunka.…. Jak masz full automat to i tak musisz jakimś przyciskiem zamknąć to już chyba wygodniej ręką opuścić, mnie bardzo wkurza że jedną ręką ciężko domknać a to rozwiązuje sprawe
Dlatego domykając naciskaj w logo, w tym miejscu jest podparcie zaczepu.Nie myślałem, że będę o tym myślał, ale... - wkurza mnie przy domykaniu przedniego bagażnika ta giętkość blachy. W końcu możliwe, że coś się wgniecie niechcący.
Gratuluję domykania
Z drugiej strony - nie lepiej kupić od razu trochę droższe elektryczne otwieranie i zamykanie? Ktoś kupował i może podać ewentualnie linka - bo wydaje się, że robota podobna, jeśli chodzi o montaż?![]()
To wydaje się oczywiste, ale dlaczego Tesla pisze żeby tam nie naciskać?Dlatego domykając naciskaj w logo, w tym miejscu jest podparcie zaczepu.
No właśnie Tesla specjalnie w instrukcjach ma napisane, żeby tam nie naciskać (a po bokach) - chyba mają jakiś powód. Plus pamiętaj - kamerka patrzy z szyby do przodu, więc widzi jak zamykasz - potem odmówią naprawy gwarancyjnej, bo będą wiedzieć jak zamykałeś.Dlatego domykając naciskaj w logo, w tym miejscu jest podparcie zaczepu.
Zamykasz przyciskiem który jest wewnątrz frunka.
Tak, już ponad dwa lata. Hansshow, kupione na AliExpress. Czy jestem zadowolony? Moim zdaniem to najlepszy upgrade.A masz taki "full automat" do przedniego bagażnika? Pochwalisz się linkiem i czy jesteś zadowolony?![]()
Gdzie lał wodę?Właśnie zastanawiałem się jak może tam woda sie dostać, ponieważ montujący po skończeniu lał wodę i nawet kropli nie było