Z ciekawości, masz wybrany kanał standardowy czy zaawansowany w ustawieniach aktualizacji?Sprawdzałem przed chwilą i dalej brak aktualizacji. Nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać na swoją kolej.
Zaawansowany. Patrząc po instalacjach w porównaniu do poprzednich dni zaczyna się coś dziać:Z ciekawości, masz wybrany kanał standardowy czy zaawansowany w ustawieniach aktualizacji?
Też zauważyłem ale się zastanawiam się ile z tej floty którą tam uwzględniają jeździ modelem highland. Dostał ktoś tutaj 2024.8.4 na inny model niż T3 HL?Zaawansowany. Patrząc po instalacjach w porównaniu do poprzednich dni zaczyna się coś dziać:
![]()
Tesla Update 2024.8.4 Statistics & Roll Out
Szczegóły aktualizacji wersji 2024.8.4 (FSD 11.4.9) oprogramowania Tesli obejmują: Vehicle Alarm Includes Trailer, One-Time Charge Limit, View or Reset Tire Mileage, Rear Passenger Headphones, Auto Wipers, Danger Zones on Your Route, Adaptive High Beams, Speed Cameras on Your Route, Security...www.notateslaapp.com
Przecież pisałem że ja wczoraj ranoTeż zauważyłem ale się zastanawiam się ile z tej floty którą tam uwzględniają jeździ modelem highland. Dostał ktoś tutaj 2024.8.4 na inny model niż T3 HL?
No to super, jest wiec nadziejaPrzecież pisałem że ja wczoraj ranoTM3P Q3 2022 czyli włączyli matrixy w legacy.
Zaawansowany.No to super, jest wiec nadziejaJakoś umknęła mi ta informacja wśród postów posiadaczy HL...
A jaki masz tryb aktualizacji: Standard czy Zaawansowany?
Ja mam mcu3. I full FSD.Jeszcze pytanie czy wszystkim starym posiadającym matrixy włącza czy tylko np mcu3.