2024.8

Gingol

Fachowiec
Z ciekawości, masz wybrany kanał standardowy czy zaawansowany w ustawieniach aktualizacji?
Zaawansowany. Patrząc po instalacjach w porównaniu do poprzednich dni zaczyna się coś dziać:

Last edited:

KRA

Fachowiec
Zaawansowany. Patrząc po instalacjach w porównaniu do poprzednich dni zaczyna się coś dziać:
Też zauważyłem ale się zastanawiam się ile z tej floty którą tam uwzględniają jeździ modelem highland. Dostał ktoś tutaj 2024.8.4 na inny model niż T3 HL?

Ratt

Posiadacz elektryka
Też zauważyłem ale się zastanawiam się ile z tej floty którą tam uwzględniają jeździ modelem highland. Dostał ktoś tutaj 2024.8.4 na inny model niż T3 HL?
Przecież pisałem że ja wczoraj rano :) TM3P Q3 2022 czyli włączyli matrixy w legacy.

KRA

Fachowiec
Przecież pisałem że ja wczoraj rano :) TM3P Q3 2022 czyli włączyli matrixy w legacy.
No to super, jest wiec nadzieja :) Jakoś umknęła mi ta informacja wśród postów posiadaczy HL...
A jaki masz tryb aktualizacji: Standard czy Zaawansowany?

Bisek

Fachowiec
Pierwsze spostrzeżenia odnośnie do matrixów. Działa to dużo lepiej niż automatyczne długie, bardzo dobra rozdzielczość wygaszanych segmentów. Wykrywa też ruch poprzeczny.