U mnie ciągle pokazuje że statek jest "offline" z data aktualizacji 2 dni temu.View attachment 17569
Predicted time of arrival 16.05 17:30
Trzeba mieć konto premium (wystarczy darmowy trial)U mnie ciągle pokazuje że statek jest "offline" z data aktualizacji 2 dni temu.
View attachment 17570
Ale cały tydzień przed monitorowałem ten statek nawet nie mając darmowego konta (które pozwala na dodanie 5 statków do swojej floty)Trzeba mieć konto premium (wystarczy darmowy trial)
Ale cały tydzień przed monitorowałem ten statek nawet nie mając darmowego konta (które pozwala na dodanie 5 statków do swojej floty)
Chyba warto poprosić dział sprzedaży o kontakt i oni Ci to sprawdzą.Macie wiedzę, czy będą na nim pierwsze Performance? Jeszcze nie mam VIN w aplikacji. Skoro będą pływać raz na kwartał to mój by był za kilka miesięcy dopiero skoro nie mam VIN? Przy kupnie było maj/czerwiec napisane. Nie chcę za szybko leasingu brać. Widziałem tu na forum jak niektórzy potem płacą 2 miesiące, natomiast samochodu brak :/.
dokładnie tak! Czy będą tam pierwsze 3P? Ja obstawiam że nie. Zamawiając moją 3 LR w połowie kwietnia, samochód był już dawno na statku RCC America z terminem dostawy w 3 tygodniu maja. Wątpię, że wysłali tam 3P... nawet w dniu premiery był późniejszy termin dostawyChyba warto poprosić dział sprzedaży o kontakt i oni Ci to sprawdzą.
Ja napisałam smsa z prośbą i kontakt, oddzwonili i odrazu dostałam VIN (jeszcze w kwietniu i LR) i musiałam wszystko opłacić z ciągu 5 dni.
Tak naprawdę cały miesiąc będę po płatności bez auta - bardzo słabe to jest u Tesli.
Jak na początku chciałam kupić CR-V to jednak całość była bardziej pod zadowolenie klienta ustalana - płatność zaraz przed odbiorem...