Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

eugtor

Posiadacz elektryka
Trzeba mieć konto premium (wystarczy darmowy trial)
Ale cały tydzień przed monitorowałem ten statek nawet nie mając darmowego konta (które pozwala na dodanie 5 statków do swojej floty)

inter

Pionier e-mobilności

chris89

Posiadacz elektryka
Macie wiedzę, czy będą na nim pierwsze Performance? Jeszcze nie mam VIN w aplikacji. Skoro będą pływać raz na kwartał to mój by był za kilka miesięcy dopiero skoro nie mam VIN? Przy kupnie było maj/czerwiec napisane. Nie chcę za szybko leasingu brać. Widziałem tu na forum jak niektórzy potem płacą 2 miesiące, natomiast samochodu brak :/.

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
Macie wiedzę, czy będą na nim pierwsze Performance? Jeszcze nie mam VIN w aplikacji. Skoro będą pływać raz na kwartał to mój by był za kilka miesięcy dopiero skoro nie mam VIN? Przy kupnie było maj/czerwiec napisane. Nie chcę za szybko leasingu brać. Widziałem tu na forum jak niektórzy potem płacą 2 miesiące, natomiast samochodu brak :/.
Chyba warto poprosić dział sprzedaży o kontakt i oni Ci to sprawdzą.

Ja napisałam smsa z prośbą i kontakt, oddzwonili i odrazu dostałam VIN (jeszcze w kwietniu i LR) i musiałam wszystko opłacić z ciągu 5 dni.
Tak naprawdę cały miesiąc będę po płatności bez auta - bardzo słabe to jest u Tesli.
Jak na początku chciałam kupić CR-V to jednak całość była bardziej pod zadowolenie klienta ustalana - płatność zaraz przed odbiorem...

lukas220

Zadomawiam się
Chyba warto poprosić dział sprzedaży o kontakt i oni Ci to sprawdzą.

Ja napisałam smsa z prośbą i kontakt, oddzwonili i odrazu dostałam VIN (jeszcze w kwietniu i LR) i musiałam wszystko opłacić z ciągu 5 dni.
Tak naprawdę cały miesiąc będę po płatności bez auta - bardzo słabe to jest u Tesli.
Jak na początku chciałam kupić CR-V to jednak całość była bardziej pod zadowolenie klienta ustalana - płatność zaraz przed odbiorem...
dokładnie tak! Czy będą tam pierwsze 3P? Ja obstawiam że nie. Zamawiając moją 3 LR w połowie kwietnia, samochód był już dawno na statku RCC America z terminem dostawy w 3 tygodniu maja. Wątpię, że wysłali tam 3P... nawet w dniu premiery był późniejszy termin dostawy

chris89

Posiadacz elektryka
No i podpowiedzcie bo dzwonią mi z Tesli (zamówiłem 3 performance), miałem trochę latania, zamówienie coś 24 kwiecień, a dzisiaj dzwonią, że jest VIN i mam 5 dni na zapłatę, a ja nawet leasingu nie puściłem. Zbierałem oferty, mam tam jakieś inne firmowe sprawy, polecili mi kogoś kto ogarnie temat w 2/3 dni tylko jedno ale... cisną tak bo kasy nie mają czy realnie może być samochód do odbioru na dniach? Nie mam zamiaru lecieć na łeb na szyję i czekać na odbiór pojazdu 1,5 miesiąca. Jak tak ma to wyglądać to rezygnuję i na spokojnie wezmę z dostępnych za dwa miesiące.