Planowanie trasy | SC Ciechocinek

wiktor

Posiadacz elektryka
Możesz podejrzeć stan w aplikacji na bieżąco. Najlepiej mieć plan B, ale zazwyczaj nawet jak jest mała kolejka to ktoś co parę minut wyjedzie i jest ciągła rotacja.

niestety czasami pokauzje że wolna jak masz nawet 2 minuty do celu, przyjezdzasz a tam full ... ja tak miałem w maju

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
No niestety SuC w PL to dno w porównaniu z innymi krajami, a w dobie darmowych km to będzie tragedia.
Już teraz w wielu miejscach jest problem, bo stare SX z darmowym ładowaniem blokują godzinami stanowiska.
😕
Spokojnie chyba w Chorwacji żeś się nie ładował :) Ja w Ototaću przy 6 ładowarkach stałem w kolejnce jako czwarty, o 10 rano w 32 stopniach upału :)

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Posejrzewam, że chorwaja jest mocno sezonowa, kolejki od 20.06 do 15.09. W pozstałej cześci roku totalne pustki. Ale co kogo to obchodzi skoro jexdzi się w terminie kiedy nie ma jak załadować

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Jestem teraz w CRO i nie ma jakis kolejek.
W Brnie wolno ladowalo ale tam i tak zakupy robilem to mi na reke
W trasie na Split jesteś przymuszony ładować się na Ototacu lub Karlovacu, ja o 6 rano wjechałem w ostatnie miejsce bez kolejki w Ototaću, w drodze powrotej w południe stałem tam i czekałem. No i prędkośc ładowania 48kW :)

U cześków jest OK, dupy nie urywa, w Olomoucu miałem 130kW lub w Brnie 180kW.

Najlepiej wychodzi Austira i Słowenia.

krzyss

Pionier e-mobilności
W trasie na Split jesteś przymuszony ładować się na Ototacu lub Karlovacu, ja o 6 rano wjechałem w ostatnie miejsce bez kolejki w Ototaću, w drodze powrotej w południe stałem tam i czekałem. No i prędkośc ładowania 48kW :)

U cześków jest OK, dupy nie urywa, w Olomoucu miałem 130kW lub w Brnie 180kW.

Najlepiej wychodzi Austira i Słowenia.
Nie wiem, ladowalem w splicie i szlo fullem i bylem jedyny.
Ladowalem tez juz na elenie AC za 1,29PLN i taka cene lubie :)
Po drodze GW i Ionity bo mialem bardziej po drodze.