Czy to oznacza, że stawki dystrybucyjne nie ulegają zmianie? Bo nie wszystkie firmy dystrybucyjne są na stronie URE z aktualizacją.
Czy to oznacza, że stawki dystrybucyjne nie ulegają zmianie? Bo nie wszystkie firmy dystrybucyjne są na stronie URE z aktualizacją.
Nie mogłem znaleźć nowego cennika Tauron Dystrybucja (jest jeden z początku roku), jest tylko "Tauron Sprzedaż".
(Szukam G13 dystrybucji)
Bronek daj spokój… posprzątaj lepiej w garażuTeraz bedzemy sobie tłumaczyć itdże e Twój drugi , to jest tak de facto trzeci itd ...
To jest nie do przejścia jak to evse nazywane ładowarką .
Naprawdę się różnimy miejscem , wiekiem , płcią , samochodami itd .. więc dla komunikacji ..ch tam już mi się coraz mniej chce tak rock and roll , czas pożegnań z Forum nadchodzi![]()
Od piątku wiadomo, czego nie wiesz?Dobra do brzegu - czy ja 1.07 o godzinie 0:03 bede wiedział ile mnie 1kWh do diliżnsa będzie kosztować w domu? czy dalej będe korzystał a później "....będzie pan zadowlony...."
w zasadzie wszystkiego - na stronie mojego dostawcy w aktualnosciach takie cośOd piątku wiadomo, czego nie wiesz?