Nowe ceny prądu od lipca 24 do końca 2025 roku

Bronek

Pionier e-mobilności
To jak z embargo na węgiel , stratami kopalń a rosnącym jego importem i nagrodami dla zarządów spółek przynoszacych straty. To sa takie podobne reguly bez reguł

krzyk

Zadomawiam się
View attachment 18807

jak by kto pytał to macie stawki dystrybucji powiązane z ilością kWh
Czy to oznacza, że stawki dystrybucyjne nie ulegają zmianie? Bo nie wszystkie firmy dystrybucyjne są na stronie URE z aktualizacją.

Nie mogłem znaleźć nowego cennika Tauron Dystrybucja (jest jeden z początku roku), jest tylko "Tauron Sprzedaż".
(Szukam G13 dystrybucji)

KrissTMY

Posiadacz elektryka
Czy to oznacza, że stawki dystrybucyjne nie ulegają zmianie? Bo nie wszystkie firmy dystrybucyjne są na stronie URE z aktualizacją.

Nie mogłem znaleźć nowego cennika Tauron Dystrybucja (jest jeden z początku roku), jest tylko "Tauron Sprzedaż".
(Szukam G13 dystrybucji)

1719757041505.png

krzyk

Zadomawiam się
No tak, ale nigdzie tam nie wspominają, że to są ceny od 1 lipca 2024.
Gorzej, przy cenach sprzedaży piszą od "do 30 czerwca", więc sceptycznie podchodzę do tego, że to jest aktualny cennik "na jutro".

ducarider

Posiadacz elektryka
Teraz bedzemy sobie tłumaczyć itd :) że e Twój drugi , to jest tak de facto trzeci itd ...
To jest nie do przejścia jak to evse nazywane ładowarką .
Naprawdę się różnimy miejscem , wiekiem , płcią , samochodami itd .. więc dla komunikacji ..ch tam już mi się coraz mniej chce tak rock and roll , czas pożegnań z Forum nadchodzi :cool:
Bronek daj spokój… posprzątaj lepiej w garażu ;)

DużyŁoś

Fachowiec