Juniper - czy warto czekać?

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Kupili, są zadowoleni, służy im, więc jaki masz więc problem? Za dużo masz czasu mieszkając u matki na komunalnym?
pomyliłeś forum. idź na stronę z rowerami elektrycznymi bedą dotacje 5k to się może załapiesz

kubatar

Pionier e-mobilności
VAG (VW+Audi), Mercedes i BMW też chętnie od ok 20 lat chętnie testują na klientach swoje nowe rozwiazania.

Co do Junipera. Ja czekam bo moge i musze (nie mam ciśnienia i nie mam teraz kasy). Planuje jednak kupic za 2 lata jak poprawia tego Junipera no i będzie rabatowany 😀

Bartosz

Pionier e-mobilności

Juniper - TO W KOŃCU WARTO CZEKAĆ CZY NIE?​

Z takich mało istotnych różnic zapewne będą gorsze dywaniki w polifcie, bo w poliftowej trójce są dużo cieńsze niż wcześniej i się bardziej podwijają. Teraz mają grubość mniej więcej ręcznika frote, tylko są trochę sztywniejsze niż ręcznik.

Attachments

• Dywaniki-720p30H.mov
    7,2 MB · Liczba wyświetleń: 1

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Dojdzie też ostrzeżenie przed przekroczeniem prędkości którego nie da się na stałe wyłączyć(to na pewno) jak w obecnym Y, zmniejszy się też pewnie vmax dla non performance(gdybam).

cooler

Pionier e-mobilności
Jakie ma zalety ale że też ma swoje wady. Ja nie mówię że jest całkiem zła, ja twierdzę że za dużo skrótów robią w produkcji ale co gorsze również w procesie wsparcia po sprzedaży czyli serwisie. Co gorsze, moim zdaniem HL straciła wiele dobrych cech z pierwotnej wersji. To samo może być z Y Juniper. Ale ta większa bateria by mnie jednak przekonała.

cooler

Pionier e-mobilności
Zwykle przyczyna jest między kierownicą a fotelem ;)
W tym przypadku mogę się zgodzić, widząc dojazd do plaży typu off-road pomiędzy drzewami z wystającymi na drogę wielkimi korzeniami mogłem przewidzieć że coś może pójść nie tak. Ale przede mną pędziły auta dużo szybciej więc zmyliło to trochę moja czujność. Tylko że to były auta typu fiat Panda a nie rodzinny lotniskowiec z małym prześwitem...
W każdym razie jestem po serwisie, ze względu na urlopy nie zrobią tego aż do września, w dodatku diagnoza jest niepewna typu lewe paliwo. Wracamy samolotem do kraju.

Najnowsze dyskusje