Juniper - czy warto czekać?

daniel

Señor Meme Officer

pawlaczynski

Fachowiec
no właśnie ma bardzo dużo bo jesteście skazani na łaskę i niełaskę kultowego Elona. robi z siebie zbawcę a wszyscy to łykają bez żadnej refleksji. daje i zabiera i nieliczni tylko podnoszą głos. ok fajnie, że są matrixy ale pytanie jest podstawowe: nie można tak było od początku? zapłaciłeś za pełnowartościowy produkt a po latach włącza wam światło. inne marki mają to od początku i nikt nie pieje z zachwytu. moim zdaniem to jest firma wiecznych beta testów i pewnie można odnieść wrażenie firmy innowacyjnej ale może lepiej niech popracują nad konkretną bazą w laboratorium a nie na kupujących. najlepiej to było widac na początkowych modelach gdzie uczyli się podstawowej jakości.
Błąd - nie zapłaciłem za żadne matrixy. Wiedziałem że lampy maja taką opcję ale tego nie brałem pod uwagę, bo nie działało. W innych markach masz od początku ale słono za to płacisz. A tak w ogóle, to o co chodzi z tym przekonywaniem właścicieli Tesli że dokonali złego wyboru? Jakieś niespełnione poczucie misji życiowej czy co?

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Błąd - nie zapłaciłem za żadne matrixy. Wiedziałem że lampy maja taką opcję ale tego nie brałem pod uwagę, bo nie działało. W innych markach masz od początku ale słono za to płacisz. A tak w ogóle, to o co chodzi z tym przekonywaniem właścicieli Tesli że dokonali złego wyboru? Jakieś niespełnione poczucie misji życiowej czy co?
oj tam... weź pod uwagę, bo właściciele nie koniecznie Tesli też zwykle uparcie przekonują, że dokonali najlepszego wyboru. Pomijając jakieś nie wygodne kompromisy. To też jest tak jak by "misja" działa w obu kierunkach. Nie ma czego się doszukiwać, natomiast dzięki obu stronom osoby 3cie mają szerszy punkt widzenia. Gdyby usunąć wycieczki osobiste to są to fajne informacje - takich szukają osoby zainteresowane potencjalnym produktem.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
słuchajcie teslowe chłopaki bo nie będę powtarzał: krytyka modelu Y to nie jest atak personalny na was i wasze decyzje i nie ma z tym nic wspólnego. odnoszę się tylko w sposób racjonalny do wypisywanych głupot o najlepszym aucie na świecie i do postawy przekonywania pozostałych użytkowników o jedynej prawdzie. chcecie się czarować nawzajem to ok ale nazywanie siebie samcami alfa bo kupiliście Tesle to jest śmieszne. i ciągle bazujecie na tych emocjach jak stare baby. to jest elektrowóz czy filipinka? nie musicie udowadniać innym, że wasz wybór jest najlepszy bo niektóre osoby mogą zostać zmylone. wolność wyboru i wolność wypowiedzi, komuchom wiadomo co w co.

kubatar

Pionier e-mobilności
W sumie dobrze że poruszyliście temat matrixów bo prędzej czy później spodziewam sie ze Tesla mocno pójdzie w subskrypcję pewnych funkcji. To co Audi i BMW testuje jestem przekonany Tesla bedzie liderem w "wyciaganiu" dodatkowej kasy. Dzis w kodelu Y sa za free ale kto ma pewność ze w Juniper będą? Może jako rabat jak siądzie za dwa lata sprzedaż lub jedynie na okres próbny.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
prośba do was adwersarze o rzeczową dyskusję w ogniu krytyki, nie szukajcie dla mnie kąśliwej odpowiedzi tylko dla zepsucia mojego spokojnego i pokojowego ducha(co prawda walki). nie mam nic do waszych wyborów. sam jestem zainteresowany Juniperem i chciałbym z tej skarbnicy jaką jest to forum zaczerpnąć chochlą, z waszych doświadczeń. jednakże nie zgadzam się na czadzenie jak się pytam czy w lecie szyba przeszkadza to natychmiast są ataki. ktoś napisze, że nie ale zaraz dodaje o 70oC pod szybą. jak ktoś ma ciało z azbestu to się nie dziwię. prośba o konkrety bez babskich sztuczek.

kaktus

Posiadacz elektryka
prośba do was adwersarze o rzeczową dyskusję w ogniu krytyki, nie szukajcie dla mnie kąśliwej odpowiedzi tylko dla zepsucia mojego spokojnego i pokojowego ducha(co prawda walki). nie mam nic do waszych wyborów. sam jestem zainteresowany Juniperem i chciałbym z tej skarbnicy jaką jest to forum zaczerpnąć chochlą, z waszych doświadczeń. jednakże nie zgadzam się na czadzenie jak się pytam czy w lecie szyba przeszkadza to natychmiast są ataki. ktoś napisze, że nie ale zaraz dodaje o 70oC pod szybą. jak ktoś ma ciało z azbestu to się nie dziwię. prośba o konkrety bez babskich sztuczek.
Czy ktoś tutaj może rozdać kilka banów za dyskusje nie na temat i pier****nie osób nie mogących przeżyć własnych kompleksów jak kolega powyżej?

Co do tematu dyskusji - nie wierzę za bardzo w update baterii do takich rozmiarów. Gdyby do tego doszło to logicznym wydawałoby się również zwiększenie baterii w 3 ponieważ te baterie są chyba tożsame?

Najnowsze dyskusje