Jakas nowosc ale ten przydomek ze do EV brzmi jak "gniazdo do ladowania elektrykow" zamiast "gniazdo silowe"
Ja mam SF2 w dwoch autach i sa ok
Maja przydomek ze dla EV/Hybryd ale z tym wiadomo jak jestTylko są już SF3, podobno lepszejsze.
Jest jednak, trochę inny bieżnik, i lepsze parametry na mokrym.Maja przydomek ze dla EV/Hybryd ale z tym wiadomo jak jest
Mam te opony na 3LR i YLR. Jeżeli chodzi o 3 to są homologowane ale jeżeli chodzi o Y to mają niższy indeks prędkości niż fabryczne i dlatego teoretycznie nie są polecane do Y. Ja mimo wszystko używam i nie narzekam ... piszę w ramach przypomnienia bo już gdzieś to wałkowaliśmy.Od roku jeżdżę na tych oponach. Zrobiłem 25 tys km w każdych warunkach. Są ok. Bieżnik ściera się b. wolno. Zdecydowanie cichsze od fabrycznych, letnich Hankooków z pianką. Więc polecam.
Pewnie to zupełnie inne opony, teraz mają przydomek cinturato.a scorpion i cinturato to to samo ?ja akurat na tych drugich - SF2, i nowe to wlasnie SF3. scorpion SF3 nie widze.
Nie kupuj opon vredestein, taka dobra rada. Kontrola jakosci tam nie istnieje. Popytaj w zakladach, co opona to nie da sie wywazyc.
Jakas nowosc ale ten przydomek ze do EV brzmi jak "gniazdo do ladowania elektrykow" zamiast "gniazdo silowe"
Ja mam SF2 w dwoch autach i sa ok
To są inne modele, ktoś tu wprowadził dyskusje na niewłaściwe tory.a scorpion i cinturato to to samo ?ja akurat na tych drugich - SF2, i nowe to wlasnie SF3. scorpion SF3 nie widze.