Porównaj wymiary do Golfa i potem nadawaj.Wiem wiem, cały świat się myli a Ty jako jedyny masz swoją kategoryzację segmentów.
Ja osobiście ev3 od Zoe odróżniam, jak ktoś inny ma z tym kłopot, to jest jego problem.
Setny raz Ci piszę, że cena nie jest problemem.A może stąd wynikają problemy ze sprzedażą? Cenisz jak za C a sprzedajesz auto segmentu B?
Problemem jest kompletny brak zainteresowania zakupem bev na rynku.
No właśnie.Na dwóch leafach.
Próbka modelowa żadna, a doświadczenia historyczne.
Zapewne leaf jest chwalebnym wyjątkiem po prostu i przekładanie tego na rynek jest bezsensowne.
Sam też kiedyś leafa sprzedałem w tydzień, a kupujący się licytowali kto da więcej.
Nijak to nie wpływa na sprzedawanie innych modeli bev.
Nie - to słowa dealerów.Tak Ci się wydaje.
Nie biorą elektryków co do zasady i już, bo nikt o nie nie pyta, ciężko je sprzedać i na nich tracą.
W każdym innym przypadku wszystko jest oczywiście kwestią ceny.
Niech się odzewie chociaż jedna, która ostatnio sprzedała elektryka i potwierdzi to co piszesz.Ale kto się ma odzywać? W sensie liczysz tutaj na wysyp wpisów wszystkich osób które sprzedały samochód?
Na razie piszesz co Ci sie wydaje, bez poparcia żadnego.
Nie - bo tak mówią historyczne dane.Bo Ty sobie tak wymyśliłeś...
To chyba rozumie się samo przez się, prawda?Gdyby miała niższą cenę to i owszem,
W jakim świecie Ty żyjesz, że kompakt kosztuje tyle samo co segment D?jeśli taką samą jak model 3/Y to już niekoniecznie.
Założenie jest znane każdemu, że TM2 nie tylko byłaby mniejsza, ale i tańsza od TM3.
Czyli brałbyś Ioniqa w takim przypadku?A właśnie o takim przypadku EV3 vs Ioniq5 rozmawialiśmy.
Nawet wiedząc, że to nieco starszy model?
Last edited: