S
Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25
Gość
Linki wklejco jeszcze miałbym zrobić, żeby ktoś był zainteresowany?
No bo nawet nie wiem czego szukać.
Linki wklejco jeszcze miałbym zrobić, żeby ktoś był zainteresowany?
Astra ma też różne generacje więc samo hasło to mało. Wrócą znów czasy aut dla studenta po 3-4 tys (sam kupiłem kiedyś dwie takie Xsary) ale będzie to kosztem "pożegnania z marzeniami" części sprzedających.usiłuje sprzedać Opla astrę
A chcesz kupić?Linki wklej
No bo nawet nie wiem czego szukać.
Sprzedać to chcę, ale dyskusji/wybrzydzania nie bardzo.No i widzisz... Za mało chcesz sprzedać ...
Wszystko kwestia ceny. Ja zadzowniłem na skup aut i pan przyjechał i zabrał tego samego dnia mojego opla astre w dieslu. Miałem opcje albo wystawić za 2-3tys i pokazywać auto 10 osóbom które kręcą nosem i narzeką że trzeba kaumulator wymienic i ze mocy niema itd. Albo zreduklowąc swoje oczekiwania finansowe i mieć problem z głowy.Mój kolega od kilku miesięcy usiłuje sprzedać Opla astrę, a zainteresowanie zerowe.
Bynajmniej nie jest to elektryk tylko benzyna. 🤔
Na ile się przydają klasyfikacje segmentów głoszone przez producentów itp. źródła, fajnie widać tu:Wiem wiem, cały świat się myli a Ty jako jedyny masz swoją kategoryzację segmentów.
Zakładając że tych transakcji jednak się ileś zawiera i na tej podstawie da się ją ustalić.Należy poikreślić że wartość rynkowa to nie jest średnia z ofert na portalach ogłoszeniowych tylko średnia cena z zawieranych transakcji