Wojtek Wawa
Tesla Model 3 LR RWD 2025
Elon dużo osób zwolnił w tym roku, jestem przekonany, że to teraz tego efekt.
Ponad rok po liftingu i strach kupić teslę. Masakra.
Nieprawda. Rozmawiałem z serwisantem i wiadomo dokładnie którą ścieżkę trzeba poprawić bo jest skopana.
Elon dużo osób zwolnił w tym roku, jestem przekonany, że to teraz tego efekt.
Rozmawiałem z szefem wszystkich szefów jeżeli chodzi o serwis mobilny, jeżdżąca legenda.Spoko, ja tymczasem skończyłem rozmawiać na ten temat z serwisantem 1.5 godziny temu.
Ja też bym się wstrzymał, miałem ze swoją M3 tyle przebojów że kupię następną Teslę tylko jeżeli będą solidne jak kiedyś Toyoty. Ale widzę że to jeszcze nie prędko, wręcz coraz poważniejsze wtopy - u mnie było słabo i krzywo poskładane, ale od początku jeździła jak nawiedzona i bezawaryjnie jeżeli chodzi o napęd i prowadzenie (ale kompa walniętego też miałem). A tu ciągle kwiatki - a HL miały być tak solidne.A już zaczynało mnie kusić aby przed świętami "zaszaleć" i puścić zamówienie... Ale te wszędzie pojawiające się raporty raczej skutecznie sugerują aby się wstrzymać, do czasu aż kryzys zostanie zażegnany. Ładna wtopa i antyreklama kupić pierwszy EV który podziała 2 tygodnie i zdechnie![]()
Rozmawiałem z szefem wszystkich szefów jeżeli chodzi o serwis mobilny, jeżdżąca legenda.
Zarzucasz mu że kłamie? A podaj no końcówkę VIN...
No to ja idąc Twoim tokiem myślenia @cooler zostawiam moją bezproblemową TM3, a właśnie zamówiłem „samoładującą” hybrydę 🤣😉👍Ja też bym się wstrzymał, miałem ze swoją M3 tyle przebojów że kupię następną Teslę tylko jeżeli będą solidne jak kiedyś Toyoty. Ale widzę że to jeszcze nie prędko, wręcz coraz poważniejsze wtopy - u mnie było słabo i krzywo poskładane, ale od początku jeździła jak nawiedzona i bezawaryjnie jeżeli chodzi o napęd i prowadzenie (ale kompa walniętego też miałem). A tu ciągle kwiatki - a HL miały być tak solidne.
Poważnie? Co dokładnie kupiłeś? Sam zaczynam myśleć o sprowadzeniu hybrydowej Sienny...No to ja idąc Twoim tokiem myślenia @cooler zostawiam moją bezproblemową TM3, a właśnie zamówiłem „samoładującą” hybrydę 🤣😉👍