nabrU
Moderator
wolę info z konkretnie opisanych tras
Jest trochę konkretnego info na temat tras zrobionych Teslą na tym Forum (będę egoistą i przytoczę swój przykład, bo innych na szybko nie znajdę):
Wycieczka - zasugerujcie ciekawe miejsca!
Wybieram się z żoną do PL pod koniec lipca i zdecydowaliśmy się jechać Teslą. Droga do PL to będzie zwykła trasa przez FR, BE, NL i DE. Wpadliśmy jednak na pomysł aby w drodze powrotnej nie jechać najkrótszą drogą tylko trochę 'pozwiedzać'. Wstępnie powrót jest planowany przez Grossglockner...
niż ogólne w stylu jestem zadowolony, moja 3 ma zużycie poniżej 14, nic się nie psuje a tak wogóle to juz natrzaskałem 2,5kkm i tylko 3 razy był u mnie mobilny. no bądźmy poważni.
Moja '3' ma niestety średnie zużycie większe niż 14 (bo aż 14.3), nic się nie popsuło, a tak w ogóle to natrzaskałem ponad 38k km i nie wiem co to usterka albo serwis mobilny
Czy to wystarczająco konkretny przekaz czy jeszcze czegoś muszę się nauczyć aby być 'wiarygodnym źródłem informacji'?
skazany na banicję, kiedyś tak to się określało. samotny wątek, ostracyzm i co jeszcze? może pójdziemy tą metodologią i założymy osobny wątek dla zadowolonych?
Wymiękam, serio... EOT