S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
wybacz, że nie odpowiem bo ostatnie zdanie mnie rozłożyło i do tej pory nie mogę powstrzymać śmiechu. świetne poczucie humoruNatomiast, ja tylko zajadam popcorn![]()
wybacz, że nie odpowiem bo ostatnie zdanie mnie rozłożyło i do tej pory nie mogę powstrzymać śmiechu. świetne poczucie humoruNatomiast, ja tylko zajadam popcorn![]()
A nie jeździ się dłużej? Nawet z ładowarkami co 5km.Nie chodzi o zużycie zima przy prędkościach autostradowych, a jedynie próbę dowiedzenia, że elektrykiem jedzie się 3h dłużej, kiedy robi się wszystko, żeby jechać dłużej
Mam Teslę z dużym zasięgiem i mam fajne diesle. Jeszcze nie tak dawno niemal wszyscy mieli diesle i było ok. Pojawiło się niecałe pół procenta elektryków na drogach i nagle ich kierowcy stwierdzają swoją wyższość i zaczynają szkolić pozostałe 99%.Tak samo posiadanie diesla to też stan umysłu - w większości przypadków, ale nie każdy jest świrem.
dobra, to jest słuszna uwaga z zastrzeżeniem, że czciciele TAle to działa w obie strony. Pozwól też drugiej stronie wylać żale i swoje przemyślenia.
wiele razy to powtarzałem, jak się lubi jeździć jak autobus to po co Tesla? dla wielu lepszym wyborem będzie bilet na PKSJeśli robisz tą samą trasę co jakiś czas, to masz wszystko ogarnięte i jedziesz spokojnie, jeśli trasa nowa, a na niej ładowarek niewiele i ich nie znasz, to stresujesz się, czy da się naładować, czy cena będzie rozsądna, a co, jeśli przegapisz zjazd.
w punktWyglądają wariaci przez kratki i nagle jeden z nich stwierdza:
- Ale ci ludzie są dziwni.
Edytowałem, powinno być:wiele razy to powtarzałem, jak się lubi jeździć jak autobus to po co Tesla? dla wielu lepszym wyborem będzie bilet na PKS
Uśmiechnijmy się od czasu do czasu.no dzisiaj ten wątek jest bardzo humorystyczny
osobiście czekam na 12 marca, dla niewtajemniczonych wyjaśniam jest to:Uśmiechnijmy się od czasu do czasu.
Może trochę ostro, ale warto mieć do siebie dystans.
a dopiero zauważyłem, że jeździsz TMS. zazdroszczę, siedzisz sobie jak pół Elon i z dostojeństwem obserwujesz jak motłoch walczy o ułamki kWh, zwłaszcza w zimieMoże trochę ostro, ale warto mieć do siebie dystans, też mam elektryka