Michal
Moderator
A jakie on ma auto w stopce?A to aby korzystać z SuC, nie trzeba się rejestrować, i nie trzeba mieć apki?
A jakie on ma auto w stopce?A to aby korzystać z SuC, nie trzeba się rejestrować, i nie trzeba mieć apki?
Teslę, więc musiał się zarejestrować. Ja też (non-Tesla) musiałem się zarejestrować, aby korzystać z SuC (poza Polską) - ale jeszcze nie korzystałem, bo zawsze były lepsze alternatywy.A jakie on ma auto w stopce?
A jakie on ma auto w stopce?
Teslę, więc musiał się zarejestrować. Ja też (non-Tesla) musiałem się zarejestrować, aby korzystać z SuC (poza Polską) - ale jeszcze nie korzystałem, bo zawsze były lepsze alternatywy.
Trochę później tam byłem, bo obawiałem się, że do 16-tej może być gorzej (bo po 16-tej już robi się drożej), więc ja tam dotarłem ok. 16:55, ale było podobnie - a nawet gorzej, bo Ci co czekali jak ja się ładowałem wszyscy się podłączyli i jak wyjeżdżałem to nadal była pełna ładowarka - ale przynajmniej kolejka już wtedy zeszła. Anyway - oby tam coś szybko się w tym Odolionie zadziało, bo z każdym rokiem w Ciechocinku się robi trochę jak w Kostomłotach.Sytuacja którą opisujesz wydarzyła się 1 stycznia między 15-16. Ja byłem pierwszy w tej kolejce ale po 5min czekania udalo mi się podpiąć. Dalej było jeszcze ciekawiej. Pozostałe 4 tesle czekały z 30min w tej kolejce, a następnie odpuściły, po czym wszystkie auta z ładowarek niemalże równo odjechały i jak odpinalem się to było kompletnie pusto. 😱
Git, to czekamy na zgodę teraz Poznań i Wrocław
i Rumia.Git, to czekamy na zgodę teraz Poznań i Wrocław
Na Rumię nie ma zgłoszenia jeszcze nawet.i Rumia.
Port Rumia AuchanNa Rumię nie ma zgłoszenia jeszcze nawet.