Nowy Supercharger Odolion / Ciechocinek

Michal

Moderator

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
A jakie on ma auto w stopce?
Teslę, więc musiał się zarejestrować. Ja też (non-Tesla) musiałem się zarejestrować, aby korzystać z SuC (poza Polską) - ale jeszcze nie korzystałem, bo zawsze były lepsze alternatywy.

nabrU

Moderator
A jakie on ma auto w stopce?
Teslę, więc musiał się zarejestrować. Ja też (non-Tesla) musiałem się zarejestrować, aby korzystać z SuC (poza Polską) - ale jeszcze nie korzystałem, bo zawsze były lepsze alternatywy.

Panowie, udostępnione V4 da się uruchomić kartą bankową, więc apka Tesli jest do niczego nie potrzebna. Oczywiście to przypadek poza Polską...

1736595284523.png

Do V3 udostępnionych już apkę trzeba mieć.

Pepek

Posiadacz elektryka
Sytuacja którą opisujesz wydarzyła się 1 stycznia między 15-16. Ja byłem pierwszy w tej kolejce ale po 5min czekania udalo mi się podpiąć. Dalej było jeszcze ciekawiej. Pozostałe 4 tesle czekały z 30min w tej kolejce, a następnie odpuściły, po czym wszystkie auta z ładowarek niemalże równo odjechały i jak odpinalem się to było kompletnie pusto. 😱
Trochę później tam byłem, bo obawiałem się, że do 16-tej może być gorzej (bo po 16-tej już robi się drożej), więc ja tam dotarłem ok. 16:55, ale było podobnie - a nawet gorzej, bo Ci co czekali jak ja się ładowałem wszyscy się podłączyli i jak wyjeżdżałem to nadal była pełna ładowarka - ale przynajmniej kolejka już wtedy zeszła. Anyway - oby tam coś szybko się w tym Odolionie zadziało, bo z każdym rokiem w Ciechocinku się robi trochę jak w Kostomłotach.

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności