Bronek
Pionier e-mobilności
Tu się przynajmniej się przekonasz ile te obietnice są warte za 14 dni, a co mają powiedzieć ci , co czekając i inwestują w trafienie do Raju?Gupie ludzie
Ale juz za dwa tygodnie…
Tego nawet nie zweryfikujesz
Tu się przynajmniej się przekonasz ile te obietnice są warte za 14 dni, a co mają powiedzieć ci , co czekając i inwestują w trafienie do Raju?Gupie ludzie
Ale juz za dwa tygodnie…
Nikt tego nie chce, a dzisiaj na spacerze z psami o 6tej rano minęły mnie na wsi 3 tesle. Na jakieś 10 aut...Uwielbiam te hasła, że „nikt tego nie chce”.
Sprzedać jechali.Nikt tego nie chce, a dzisiaj na spacerze z psami o 6tej rano minęły mnie na wsi 3 tesle. Na jakieś 10 aut...
Zbyt zdowoleni żeby sprzedać.Jednak poczytali na forach te wszystkie geopolityczne i moralne rozkminy z dupy. To po czasie siada na banię. Dodatkowo liberlani koledzy bardzo darli z nich łacha w robocie więc kupili na ebayu naklejkę "I bought this before Elon went crazy" i jechali odebrać z paczkomatu. Pussies.Sprzedać jechali.
No ja już pytałem, czy przejdzie jak na nowy samochód kupię taką naklejkęZbyt zdowoleni żeby sprzedać.Jednak poczytali na forach te wszystkie geopolityczne i moralne rozkminy z dupy. To po czasie siada na banię. Dodatkowo liberlani koledzy bardzo darli z nich łacha w robocie więc kupili na ebayu naklejkę "I bought this before Elon went crazy" i jechali odebrać z paczkomatu. Pussies.
Hahah już w salonie nakleją tak na wszelki wypadek.No ja już pytałem, czy przejdzie jak na nowy samochód kupię taką naklejkę![]()
Dlaczego Lidl? Ja kupuję w Lidlu i nic nie wiem o ich zbrodniach wojennych...