Elon Piżmo oszalał. Co teraz z zakupem Tesli? Poczekać, bojkotowa, kupować mimo wszystko czy nic nie robić?

Bronek

Pionier e-mobilności
Gupie ludzie :)
Ale juz za dwa tygodnie…
Tu się przynajmniej się przekonasz ile te obietnice są warte za 14 dni, a co mają powiedzieć ci , co czekając i inwestują w trafienie do Raju?
Tego nawet nie zweryfikujesz

pmlody

Pionier e-mobilności
Uwielbiam te hasła, że „nikt tego nie chce”.
Nikt tego nie chce, a dzisiaj na spacerze z psami o 6tej rano minęły mnie na wsi 3 tesle. Na jakieś 10 aut...

macinowa

Posiadacz elektryka
Sprzedać jechali.
Zbyt zdowoleni żeby sprzedać.Jednak poczytali na forach te wszystkie geopolityczne i moralne rozkminy z dupy. To po czasie siada na banię. Dodatkowo liberlani koledzy bardzo darli z nich łacha w robocie więc kupili na ebayu naklejkę "I bought this before Elon went crazy" i jechali odebrać z paczkomatu. Pussies.

umcus

Pionier e-mobilności
Zbyt zdowoleni żeby sprzedać.Jednak poczytali na forach te wszystkie geopolityczne i moralne rozkminy z dupy. To po czasie siada na banię. Dodatkowo liberlani koledzy bardzo darli z nich łacha w robocie więc kupili na ebayu naklejkę "I bought this before Elon went crazy" i jechali odebrać z paczkomatu. Pussies.
No ja już pytałem, czy przejdzie jak na nowy samochód kupię taką naklejkę ;)

nabrU

Moderator

map

Fachowiec
No ja już pytałem, czy przejdzie jak na nowy samochód kupię taką naklejkę ;)
Hahah już w salonie nakleją tak na wszelki wypadek.

Ja w marcu odbieram nowego, a stary idzie do ojca, to sobie na zakupy pojeździ. Niech też posmakuje elektryka na starość. Swoją drogą na żadnym nie było i nie będzie naklejki, chyba że ta od dotacji z zeszłego programu. XD

Last edited:

Fenrise

Pionier e-mobilności
Gwoli naklejek, to na Allegro pojawiło się już nawet parę różnych ciekawych wzorów. Z czego na chwilę obecną kupiło takie 31 osób. Ale to pewnie same "trolle" ;)

Cóż, sam bym pewnie takiej na swoje auto nie nakleił, ale jeśli komuś pomaga i uspokaja sumienie, to czemu nie. Jego auto, jego wola :)