Nie zawsze to co jest najszybsze jest kultowe, to tak nie działa jak myślisz.To chyba raczej BMW Z4...
Słabizna... Obiadę ją na każdych światłach i ogólnie w legalnych warunkach drogowych w PL...
Nie zawsze to co jest najszybsze jest kultowe, to tak nie działa jak myślisz.To chyba raczej BMW Z4...
Słabizna... Obiadę ją na każdych światłach i ogólnie w legalnych warunkach drogowych w PL...
Mi osobiście nawet się to auto nie podoba. za 50k nówki bym nie przytulił 10 lat temu.Nie zawsze to co jest najszybsze jest kultowe, to tak nie działa jak myślisz.
Ale jakie ma to znaczenie czy tobie się niepodoba czy podoba, jak świat motoryzacji odznaczył już Supre jako kult, więc nie ma z czym dyskutować. Poczytaj o MK4 i 2JZ. MK5 może nie stworzy tej samej historii, ale równie zostanie odpowiednio wyceniona jako ginący gatunek. Wizualnie dla mnie bije każdą Tesle na głowę, ale o gustach się nie dyskutuje.Mi osobiście nawet się to auto nie podoba. za 50k nówki bym nie przytulił 10 lat temu.
Prędzej Mazdę MX5 ale za wysokie jestem na takie auta - komicznie w nich wyglądam i mega niewygodnie się w nich siedzi.
Nie zmienia to faktu, że dla mnie takie auto jest równie użyteczne co STARAle jakie ma to znaczenie czy tobie się niepodoba czy podoba, jak świat motoryzacji odznaczył już Supre jako kult, więc nie ma z czym dyskutować. Poczytaj o MK4 i 2JZ. MK5 może nie stworzy tej samej historii, ale równie zostanie odpowiednio wyceniona jako ginący gatunek. Wizualnie dla mnie bije każdą Tesle na głowę, ale o gustach się nie dyskutuje.
Poza tym co do szybkości w seryjnych autach produkcyjnych. Na prostej to nie ma znaczenia.Mi osobiście nawet się to auto nie podoba. za 50k nówki bym nie przytulił 10 lat temu.
Prędzej Mazdę MX5 ale za wysoki jestem na takie auta - komicznie w nich wyglądam i mega niewygodnie się w nich siedzi.
7:52.17 |
8:11.72 |
7:55.409 |
Powiedziałbym, że co do szybkości aut jakichkolwiek w prawdziwym życiu wynik na nurburing nie ma znaczeniaPoza tym co do szybkości w seryjnych autach produkcyjnych. Na prostej to nie ma znaczenia.
Nürburgring Nordschleife lap times
Toyota Supra GR MK5 czas
7:52.17
Teslą Model 3 Performance 2020
8:11.72
BMW Z4 M40i
7:55.409
Według mnie to zamyka temat objeżdżania Supry.
A ok, to nie wiem co mam tobie już odpisać.Powiedziałbym, że co do szybkości aut jakichkolwiek w prawdziwym życiu wynik na nurburing nie ma znaczenia![]()