ile wyszło ubezpieczenie ? PZU?Ja mam samochód już zarejestrowany i ubezpieczony. W sobotę odbiórMam do przejechania prawie 360km, poprosiłem już o naładowanie do 100%. Mam nadzieję, że dojadę do domu bez ładowania.
Pełny pakiet z ochroną zniżek 4200 w PZU.ile wyszło ubezpieczenie ? PZU?
Ładnie, mi full wypas z assistance na całą Europę wyszedł w PZU 5200. Ale ja mam 24 lata, więc jeszcze za to obrywam. Wszystkiego zniżka pracownicza nie wyzeruje :/Pełny pakiet z ochroną zniżek 4200 w PZU.
Pisałem maila i dostałem odpowiedź, że zapraszają po odbiór.Bardzo mało za PZU. Ja z zastosowaniem dodatkowych zniżek mam 4400. W jaki sposób poprosiłeś o naładowanie - mail czy tel.
Podsumowując:Ja mam samochód już zarejestrowany i ubezpieczony. W sobotę odbiór![]()
Napisałeś maila na jaki adres ?Pisałem maila i dostałem odpowiedź, że zapraszają po odbiór.
Myślałem, że więcej będzie tego ubezpieczenia bo czasami pojawiają się wpisy o 6 czy nawet 7tys. Masakra.
Byłem bardzo zaskoczony co do kwoty, mówimy o wersji LR, wartość fakturowa 244900.
Po nowym roku zacznę się w dopłaty bawić![]()
Tak dokładnie. Z dokumentami czekałem na zwolnienie z akcyzy ale się nie doczekałem. Można rejestrować bez tego papierka ale trzeba dowieźć. Mam nadzieję, że odbiorę to z samochodem.Podsumowując:
- 17.11 auto na placu
- 24.11 (7 dni) dokumenty dotarły kurierem
- 27.11 (3 dni) odbiór
Zgadza się?
Tak nawiasem mówiąc nie miałem żadnego problemu z kontaktem tylko trzeba czekać cierpliwie, aż oni się odezwą. Mnie obsługiwała p. Joanna i z nią byłem cały czas w kontakcie.Napisałeś maila na jaki adres ?