Też mamOd tego mam S3XY i tylna lewą klamkę 😉
Ładny design ale ceny mają dowcipne. Chcesz WiFi w ładowarce? Dolicz 3000 do ładowarki za 2000 hihi 🤭.A to ktoś ma:
Polska Ładowarka Lenergizee X1 11kW z gniazdem
Właśnie te go-e / wattpilot mają gniazdo, więc musisz mieć kabel. Możesz sobie wybrać czy ma być zablokowany w tym gnieździe czy nie.A znacie moze jakies marki/urzadzenia, ktore nie maja kabla? Do kazdego auta i tak jest dolaczany kabel 11kw. Latwiej wozic kabel i cegle, niz kabel z cegłą.
No chyba ze habu, ale wołają troche za tę przyjemnosc.
Wattpilot Go jest bez kabla, używam go stacjonarnie ale łatwo go przełożyć, zabrać ze sobą; także dopasować dowolny kabel (np jakiś czas temu założyłem sobie taki 22kW elastyczny także na niskich temperaturach oraz ma dość mały przekrój).
Tak ale chca za niego ponad 4k a wattpilot GO 22kw jest od 3500, poza tym jestem w ekosystemie Froniusa.To nie jest dokładnie ten sam produkt co polecany wyżej
Go-e Gemini flex 22kW ?
Tak ale chca za niego ponad 4k a wattpilot GO 22kw jest od 3500, poza tym jestem w ekosystemie Froniusa.
Też jestem na starych zasadach - 20%. Zakup smartmeter i tej ładowarki to w moim przypadku przerost formy nad treścią.W skrócie ładowanie nadwyżkami zamiast oddawać do sieci i np. ładować z sieci ze stratą (u mnie 30% stare zasady powyżej 10kwp), podawano kilka przykładów na forum, dobrze mieć jeszcze licznik smartmeter do kompletu. Ja mam duża instalację, dwa auta i spore przebiegi więc taki wallbox pozwolił mi zwiększyć autokonsumpcję o ponad 3000kwh w ciągu 10 miesięcy więc się prawie zwrócił.