żona zachwycona, ja w sumie też.1. Rada w założeniu jest subiektywna.
2. Miałem okazję oglądać ten samochód u sąsiada i zebrac informacje u źródła.
3. Jest to samochód koncepcyjnie, przy dzisiajszym rozwoju technologii, nie do zaakceptowania. Jesteśmy w momencie historii analogicznym do lat 20-30 zeszłego wieku w awiacji, rozwój technologiczny jest gwałtowny, co powoduje, że konstrukcje sprzed kilku lat są zwyczajnie przestarzałe i ich właściciele chcą się ich pozbyć.
4. Zakup samochodu nowszego technologicznie (zasięg) jest obecnie za te pieniądze możliwy, więc po co kupować dwupłata z demobilu, jak można za zbliżone pieniądze coś o większym zasięgu?
5. Oczywiście są fani dwupłatów, tylko jeżeli to ma być funcar to inna historia.
Dziękuję.
Wracałem z Berlina trasa 130km pierwsza połowa 110km/h druga 120km/h.
Start z 94% dojazd na 22%. Zużycie 16,5kW/100km.
Nie jest źle, Cupra miała podobnie. Tyle, że ona jechała w 1 i drugą stronę bez ładowania. W dodatku pierwsza połowa 130km/h.
Jakość Mazdy, komfort, wygłuszenie, HeadUp. Świetne.
Zwłaszcza w stosunku do ceny co otrzymujemy za kwotę auta jest naprawdę niezwykle wysoka(jakość).
Wada na pierwszy rzut oka to właśnie ta jakość - ona jest wadą, bo komfort sprawia, że chciał byś pojechać dalej. Ale zasięg nie pozwala i ładowanie.
Jednak kiedy auto będzie tylko podróżować wokół komina w okolicy 60km. To myśle, że będzie wystarczająco.
Póki co po porannym zwiątpieniu w słuszność zakupu. Niesamowicie słaby piar. Na internetach ma ten samochód. Wszyscy go krytykują. Bo chciało by się tym autem podróżować. A się nie da.
Za to mozna sobie bardzo przyjemnie i wygodnie jeździć po okolicy. I do tego to auto jest świetne a nawet za dobre.