vwir
Pionier e-mobilności
Co to z kurest*o z omijaniem stojących do świateł i wciskanie się przed ciężarówkę?Przyznać się, który to?
Co to z kurest*o z omijaniem stojących do świateł i wciskanie się przed ciężarówkę?Przyznać się, który to?
To Warszawa przecież.Co to z kurest*o z omijaniem stojących do świateł i wciskanie się przed ciężarówkę?
Jeszcze gość sam to do sieci wrzucił... Chyba dwóch półgłówków się spotkało na drodze.To Warszawa przecież.![]()
O - zbliżamy się do zrozumienia pytania.Bo mi się należy![]()
Pomijając ocenę w kategoriach savior vivre, mruganie trąbienie jest zwyczajnie bez sensu, bo jak ktoś mi zajechał drogę, czy zwyczajnie jedzie wolniej to przecież mruganie go nie zdematerializuje, a potencjalnie jedynie wkurzy, zacznie odwalać jakieś cyrki na drodze. W najlepszym razie stracę więcej czasu, a najgorszym zacznie się runda drogowych mistrzostw krótkich wacków.Mruganie to buractwo o ile się nie jedzie do szpitala
z taryfikatorem i faktami sie nie dyskutujeMiałem się nie odzywać już więcej, ale nie mogę się powstrzymać.
Mordercy zajeżdżający drogę!
Nic nie pisałem o mruganiu... zwłaszcza podczas wyprzedzania... Może wątki pomyliłeś, ale popieramPS. Nie mrugam ludziom, których wyprzedzam, bardzo na nich uważam - *w obawie o siebie*. Mruganie to buractwo o ile się nie jedzie do szpitala
Świetnie i z humorem podsumowana sytuacja na drodze. Uśmiałem się.przecież mruganie go nie zdematerializuje, a potencjalnie jedynie wkurzy, zacznie odwalać jakieś cyrki na drodze. W najlepszym razie stracę więcej czasu, a najgorszym zacznie się runda drogowych mistrzostw krótkich wacków.
Bo się pytasz o rzeczy oczywiste, jesteś namolny i nie rozumiesz co się do Ciebie pisze 😁O - zbliżamy się do zrozumienia pytania.
Teraz odpowiedz proszę - dlaczego Ci sie należy a innym nie ???????
A ty czemu jestes niemily ? Nie lepiej nie odpisac zamiast wyzywac od „gupków” ?Bo się pytasz o rzeczy oczywiste, jesteś namolny i nie rozumiesz co się do Ciebie pisze 😁
Niestety rozumu Ci nie doleje, ale nie zazdroszczę znajomym i rodzinie, drążysz jak kierownik spod sklepu który nie rozumie dlaczego nie chcę Ci dać 5 zł na chleb.
Ale pytaj dalej, mam coraz więcej rozrywki dzieki Tobie.![]()