Jak walczyć z kultem zapierdalania (prędkość)

Bronek

Pionier e-mobilności
Pomijając kierowcę a skupiajac sie na gosciu co podchodzi z pretensjami . Reszta nie istotna Mam gaz w kieszeni pizdnąl bym po oczach. Trudno mam wieśniaczy charakter i wiekiem mi się nie zmienia. Może bym i poległ w konsekwencji OIOm zaliczył ale nawet wtedy miałbym spokojny sen czy we własnym wyrku czy pod kroplówką w szpitalu , niemniej spał bym ukojony.
Polecam dobry duży prawdziwy dezodorant w lewej kieszeni, działa tez na sprzedawców . perfum itp na parkingach jak zaczynają być namolni i czasem agresywni. Tylko to już trzeba być zdeterminowanym i dobrze trafić i nie ma lipy, bo po takiej akcji , albo w nogi albo "dobić" gnoja . :)

piotrpo

Pionier e-mobilności
Mruganie to buractwo o ile się nie jedzie do szpitala
Pomijając ocenę w kategoriach savior vivre, mruganie trąbienie jest zwyczajnie bez sensu, bo jak ktoś mi zajechał drogę, czy zwyczajnie jedzie wolniej to przecież mruganie go nie zdematerializuje, a potencjalnie jedynie wkurzy, zacznie odwalać jakieś cyrki na drodze. W najlepszym razie stracę więcej czasu, a najgorszym zacznie się runda drogowych mistrzostw krótkich wacków.

marmota

Nowy na Forum
Miałem się nie odzywać już więcej, ale nie mogę się powstrzymać :D.
Mordercy zajeżdżający drogę!
z taryfikatorem i faktami sie nie dyskutuje :D
PS. Nie mrugam ludziom, których wyprzedzam, bardzo na nich uważam - *w obawie o siebie*. Mruganie to buractwo o ile się nie jedzie do szpitala
Nic nie pisałem o mruganiu... zwłaszcza podczas wyprzedzania... Może wątki pomyliłeś, ale popieram (y)

xplde

Fachowiec
przecież mruganie go nie zdematerializuje, a potencjalnie jedynie wkurzy, zacznie odwalać jakieś cyrki na drodze. W najlepszym razie stracę więcej czasu, a najgorszym zacznie się runda drogowych mistrzostw krótkich wacków.
Świetnie i z humorem podsumowana sytuacja na drodze. Uśmiałem się.

cooler

Pionier e-mobilności
O - zbliżamy się do zrozumienia pytania.
Teraz odpowiedz proszę - dlaczego Ci sie należy a innym nie ???????
Bo się pytasz o rzeczy oczywiste, jesteś namolny i nie rozumiesz co się do Ciebie pisze 😁
Niestety rozumu Ci nie doleje, ale nie zazdroszczę znajomym i rodzinie, drążysz jak kierownik spod sklepu który nie rozumie dlaczego nie chcę Ci dać 5 zł na chleb. :ROFLMAO:
Ale pytaj dalej, mam coraz więcej rozrywki dzieki Tobie. :p

krzyss

Pionier e-mobilności
Bo się pytasz o rzeczy oczywiste, jesteś namolny i nie rozumiesz co się do Ciebie pisze 😁
Niestety rozumu Ci nie doleje, ale nie zazdroszczę znajomym i rodzinie, drążysz jak kierownik spod sklepu który nie rozumie dlaczego nie chcę Ci dać 5 zł na chleb. :ROFLMAO:
Ale pytaj dalej, mam coraz więcej rozrywki dzieki Tobie. :p
A ty czemu jestes niemily ? Nie lepiej nie odpisac zamiast wyzywac od „gupków” ?