Jak tam Wasze wnioski?

Kasia

Nowy na Forum
otrzymałam dzisiaj informację, że wniosek został oceniony pozytywnie. Ale nic poza tym. Brak informacji, żeby dostarczyć cesję praw z polisy (już załatwiłam, ale nie bardzo wiem, gdzie powinnam ją załączyć/wysłać). Za każdą odpowiedź będę wdzięczna :)
dostaniesz osobną informację, gdzie i jak należy przesłać skan polisy.

pluto

Pionier e-mobilności
W moim przypadku od decyzji o pozytywnie ocenie wniosku do e-maila z informacją o cesji minęło 42 dni.

Za to po przesłaniu cesji pieniądze wpłynęły na konto w przeciągu 6 dni.

Julia c

Nowy na Forum
dziękuję Kasia i pluto za odpowiedzi. Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa: może moglibyście podać maila na którego wysyłaliście cesję - może to by przyspieszyło cały proces? w trakcie wypełniania wniosku dzwoniłam na nfosigw i wtedy pani powiedziała, że już mogę załączyć cesję. niestety tego nie zrobiłam a może by to skróciło czas do wypłaty. z góry wielkie dzięki :)

pluto

Pionier e-mobilności

Szatan

Posiadacz elektryka
Dodam od siebie że dziś dostałem pieniądze z dotacji czyli TM3 SR+ kosztował mnie 181240zl! Szukam teraz naklejki tylko, ma ktoś link skąd sam zamówił gotowca? Chce na przezroczystej foili

consigliero

Pionier e-mobilności
Mnie się udało otrzymać odpowiedź na pytanie wysłane 17.12 czy wszystko w porządku, czy mają wszelkie potrzebne informacje, bo czuję się lekko niedoinformowany.Odpowiedź przyszła dziś rano, że
"Dokumenty dotarły, wypłata środków powinna nastąpić w ciągu kilku dni." Podpisane tym razem personalnie, ale pieniądze jeszcze nie dotarły.

PiotrS

Posiadacz elektryka
Mam taką propozycję/prośbę.
Byłoby fajnie, gdyby przy informacji, że jest problem z wnioskiem lub że kasa wpłynęła (i w podobnych przypadkach), była informacja czy chodzi o wniosek na osobę prywatną czy na firmę.

pluto

Pionier e-mobilności
Szukam teraz naklejki tylko, ma ktoś link skąd sam zamówił gotowca? Chce na przezroczystej foili
Na znanym portalu aukcyjnym są wystawione BIAŁA - CZARNA - TRANSPARENTNA.

Tylko cena wysoka - 55 zł :unsure:

lookash_c

Pionier e-mobilności
Mam taką propozycję/prośbę.
Byłoby fajnie, gdyby przy informacji, że jest problem z wnioskiem lub że kasa wpłynęła (i w podobnych przypadkach), była informacja czy chodzi o wniosek na osobę prywatną czy na firmę.
Na przyszłość to może być cenne, póki co to przez najbliższy kwartał nie sądzę, by ktoś "firmowy" dostał wsparcie ;-)