Sorry starałem się jak mogłem ale inaczej wyjść nie chce.
Prognoza
Lap1
Finish
2 razy siusiu (nie do butelki) + około 15min na hotdoga i herbatkę.
Jazda zgodnie z przepisami samochodem o wartości bardzo bliskiej tego waszego 'marzenia' ale o wiele bardziej praktycznego (SUV).
Jak bym miał być beta testerem tego wynalazku za te pieniądze to chyba bym musiał się z chu.. na łby pozamieniać!
Tak na serio to wolałbym za te pieniądze zasponsorować pioruna dla Ukraińców w ramach walki o lepsze jutro.
Podczas jazdy moja żona kilka razy mnie poganiała dlaczego ja tak wolno jadę jak nikogo nie ma na drodze, a na autostradzie tyle samochodów mnie wyprzedza. Syn się przebudził w lesie i mówi tata co ty tak wolno jedziesz. Zaczynam się martwić że moja rodzina to już jakaś patologia. Doszło nawet do paradoksalnej sytuacji gdy w pewnym momencie przez wioskę jeden z Tirów którego wcześniej wyprzedziłem dojechał do mnie i poganiał długimi bo za wolno jechałem

.
Jazda super płynna poza wyjazdem z Wawy gdzie zdarzyło się kilka zwolnień. Jakieś delikatne przyśpieszenia to uciekanie przed 'popierdzielaczami' albo przed teściową

. A oto dowód płynnej jazdy oraz przestrzegania przepisów tam gdzie należy.
@krzyss - tak z ręką na sercu ile by zajęła ci ta trasa twoim samochodem w powyższym stylu jazdy bo mam zamiar takim się poruszać w ramach oszczędności i walki o lepsze jutro? W ogóle to nie wiem jak śmiałeś napisać coś tak niezgodnego z linią partii. Jutro ci zarekwirują samochód. Lepiej dobrze go ukryj przed sankcjami.
@Karol_w-wa chyba bym sobie za daleko twoim bolidem nie dojechał ... a już na pewno spóźniłbym się na Igę.
Rakieta numer jeden na świecie - właśnie z takich ludzi trzeba czerpać inspiracje a nie podniecać się ..... niech każdy sobie sam dokończy.
!!!Sky is the limit!!!
Ja też dostałem pucharek od Garmina za najdłuższy przejazd rowerem .. heheheh ... zrobiłem to dla Was żebyście ładny wykresik zobaczyli.