Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

domas7

Zadomawiam się
Zamówiłem sobie kilka oklein na tunel środkowy - imitację drewna z Ali oraz alcantare z taptes. Na razie założyłem te alcantare - montaż całkiem spoko, generalnie też wygląda spoko, w dotyku spoko, ale niestety odbiega trochę kolorem. Na razie zostawiam, ale mam poustawiane alerty na greendrive i tessisuplly - po ichniejszych ofertach wnioskuje, że tamte mogą być inne.

@krzyss - odnośnie dywaników, to tego samego dnia, co mi wysłałeś priv wysłałem Ci linki do zdjęć google na maila jak coś.

Attachments

• IMG_20220716_124201.jpg
    IMG_20220716_124201.jpg
    1,4 MB · Liczba wyświetleń: 91

krzyss

Pionier e-mobilności

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Używa ktoś takich nakładek na felgi ? bo chce zdjąć na trochę te kołpaki aero, a dekielków nie chcę zakładać.
Czasami używam. Trzymają się dobrze, demontują się łatwo. Średnio mi się podobają, ale wolę to, niż gołe fele bez dekli. A sekle Aero bardzo lubię, ale też fajnie czasem jakąś odmianę :)

1658172871976.png

krzyss

Pionier e-mobilności

chewbacca

Posiadacz elektryka
Probowalem, ale irytuja mnie te nakladki, no i jeden dekielek mi pekl przy wkladaniu
Kurcze a mi sie wlasnie one bardziej podobają od oryginałów i też o nich myślałem... Zresztą chyba Tesla oferowała kiedyś coś w ten deseń a dopiero później zmieniła je na obecną wersję zamiennika do kołpaków Aero na tą obecną?
Co jest irytującego w "tych" nakładkach (rozumiem, że chodzi o te nakładki na śruby)?:)
ALe ty masz oryginaly ? a ja bym chcial przyjanuszowac :D
A sprawdzałeś może cenę oryginałów w Ząbkach?