Widziałeś jak wyglądają takie światła w Niro czy pierd... głupoty dla zasady?Wymienić swiatlo cieple na zimne białe to czysta głupota wg mnie. Tak samo tablica rej. proponuję założyć 20 Watt Ledy żeby z tylu od razu oslepiac tych z tylu, przy okazji niech ktoś myśli że jedzie auto na czołówkę. Np na autostradzie. Tyle światło nie może być białe.
W przepisach jest określony kolor biały podświetlenia tablicy. Nie ma ani słowa jaka ma być temperatura barwy, tylko nie mogą oślepiać. W Niro są schowane w głębi pod listwą i za mleczną obudową rozpraszającą światło, nie ma mowy o oślepianiu kogokolwiek. Bardzo dużo samochodów ma fabrycznie LEDy do podświetlenia tablicy, jak Ci się nie podobają to pisz petycje do producentów żeby zamiast tego wkładali żarniki.Nie widziałem świateł, ale jak widzę batów na ulicy co dokładają np ledy do jazdy dziennej ktore widac z 10 m dopiero bo kupi na allegro za 19.99 albo tablice podswietala na bialo bo wygląda extra, a ze razi innych to walic - tuning musi bycm, az żal ściska za głupotę takich osób. Po drugie, przeszkadzają ci światła w środku to po co tablice ruszasz ?? Tuning ? Szpan dla kogo ? Sompsiad żeby widział ? Jestem przeciwnikiem zmian i tuningów w autach, zwłaszcza takich co oddzialywuja na innych.