electricar
Zadomawiam się
Tak. Kia czekała na Twoje zamówienie by móc je zrobić od reki bo "olecki" złożył zamówienie. Samo proces kolejności zamówień i jego planowanie to pewnie z min ok 1 msc. Do tego produkcja ok tygodnia zanim opuści fabryke. A jak widać niro ma dość mocno poblokowane moce produkcyjne..Nie, nie wziąłem wyprodukowanego, na świadectwie homologacji mam datę produkcji i jest późniejsza od mojego zamówienia o 8 dni.
Więc wychodzi na to że złożyłeś zamówienie w np w poniedziałek a Kia rozpoczęła produkcje auta na drugi dzień zeby nabic date produkcji 8 dni pozniej. heheheh
Takie cuda się nie dzieją z autami, to nie piekarnia ze z dnia na dzień planują produkcje auta.
Salony miały informacje które są w produkcji a które w transporcie. I kolejny raz ci powiem: dostałeś auto wyprodukowane a nie z twojego zamówienia. Sam zamówiłem L biala perłę, tylko spóźniłem się 3 dni na wersję już wyprodukowane bo juz nie bylo zanim potwierdziłem i salon rowniez informowal mnie o terminie 2-3 msc do odbioru. Dlatego po 3 miesiącach odebrałeś.