No tak tylko jest szansa ze Ci go wylacza. Wylaczaja wszystkim nie Wlochom ?W majówkę wykorzystałem pakiet 320kWh, zaraz potem przeszedłem na Pay by Use. Właśnie przed chwilą ponownie aktywowałem pakiet 320kWh i wygląda na to, że wskoczył. Na wszelki wypadek wyłączyłem lokalizację w Androidzie i w menu wyboru taryfy wystarczyło się przestawić na Włochy (w Polsce jest niedostępny). Ciekawe, czy wyślą drugą kartę RFID
Edit: zdjęło z Revoluta 444zł (wychodzi 1,39zł/kWh) i jednocześnie dostałem maila po włosku o przyjęciu zamówienia na kartę RFID![]()
Ale jak?Tak powinno być.
Miałem od początku bez abonamentu KIA Charge, włączyłem pakiet płatny 1 czerwca. Otrzymałem info, że ruszy 1 lipca. Czyli nie chcieli mojej kasy i ładowań. Ich sprawa. Jak w GW włączam pakiet płatny to na drugi dzień działa. Jak wykupię pakiet za 99€ to od razu działa.Ale jak?
Jemu się pewnie też okres miesięczny skończył.
Różnica taka, że jest po 30 dniach, a nie od 1 następnego miesiąca, czyli tylko datą startu.
Bo za późno włączyłeś.Miałem od początku bez abonamentu KIA Charge, włączyłem pakiet płatny 1 czerwca. Otrzymałem info, że ruszy 1 lipca.
Awaryjnie na Chorwację. Nie czytałem na grupie bo ładuję w garażu/mieście i tylko na wakacje się może przydać. Patrząc po cenach to w trasie spokojnie powyżej tych 2,5 zł za DC. Awaryjnie nie zaszkodzi za te 17 zł. mieć Auto Casco ładowaniaBo za późno włączyłeś.
Trzeba było włączyć 31 maja, ruszyło by od 1 czerwca.
Pisaliśmy o tym na grupie, że tak ustawili początek każdego okresu (na 1 dzień miesiąca).
BTW: na cholerę Ci w ogóle teraz ten płatny pakiet z KiaCharge, po podwyżkach?
Ja go właśnie wyłączyłem 31 maja......
No to błąd, bo te ceny dotyczą TYLKO Polski.Awaryjnie na Chorwację.
Rozpoczęcie sesji 0,47 Euro plus stawka operatora.No to błąd, bo te ceny dotyczą TYLKO Polski.
Za granicą w KC już będziesz bulił tyle samo co inni, niezależnie od planu (bardzo drogo).
Plus dodatkowa opłata za każdą sesję.
Trzeba ew. kupić abo GW, żeby mieć stałe, niższe ceny w roamingu.
Jeszcze pakiet w KC nieaktywny, więc go wyłącz.
No właśnie.Rozpoczęcie sesji 0,47 Euro plus stawka operatora.
Chodzi o stawki w roamingu, te same co w Polsce.Na GW nie ładuję w PL więc nie będę miał niższych stawek w abo.
Sprawdziłem obie aplikacje bez abo.No właśnie.
Czyli nic nie zyskujesz, a tracisz 2 zł.
Do tego - ta sama cena jest w bezpłatnej taryfie Easy.
Chodzi o stawki w roamingu, te same co w Polsce.