No z tą wyrywnością w korku to fakt, to mogłoby trochę płynniej działać. Reszta dla mnie jest ok (tych reakcji na TIR-y nie widziałem, ale ja krajówkami jeżdżę mega rzadko, u mnie 40% to miasto, 60% to trasy - a tam 95% to A, z 5% może S-ki). Na początku jedynie czasem potrafił zwolnić zapobiegawczo jak TIR na sąsiednim pasie zbliżał się do mojego pasa, ale to już dawno poprawili na tyle, że na AP to ktoś musi faktycznie na mój pas zjechać, wtedy zwalnia.Tempomat w Tesli słabo utrzymuje odległość. Zbyt wolno przyspiesza, zbyt późno hamuje. Jest troszke zbyt zrywny w korku. Dodatkowo działa jak na AP czyli reaguje na pojazdy z przeciwka, czego nie robi żaden inny tempomat oparty o radar. jazda na krajówkach i wymijanie sie z TIRami może powodowac regularne przyhamowania( to trzeba odróżnić od phantom braking, które tez się zdarza, juz bardzo sporadycznie i to dzieje sie bez logicznego powodu, np przez jakies cienie, czy brudna droga)
Nawigacja działa czasem szalenie.
Co do nawigacji - nigdy tak nie miałem, ale może dopiero to przede mną (oby nie ;P).