Kupilem w 2019 full bo byl tylko full FSD i jak tu wielokrotnie pisałem z nadzieją czekałem na rozwój .Mialem swoje 5 minut bycia jak w USA i to było w tamtych czasach rewelacyjne . Nie zdążyłem się nacieszyć i w pełni przetestować. Niestety kolejna aktualizacja zlikwidowała ten fajny błąd.
Teraz mam rozszerzony AP bo na trasach z ciężarkiem mito działa.
Ale znow jw pisalem ograniczono i te funkcje .(np samodzielne zjazdy , czas , obserwacja zachowania kierowcy , parkowanie bez lini nie istnieje).
Czy bym kupil kolejną Tesle , może ale tylko CT dla jego odjechanego dizajnu i dla jaj .
Już chyba pomału przestaje intrygować , ppatrzę na chińczyków , bo mają czasem też porąbane i ciekawe , nietuzinkowe rozwiązania
Z Xsa jestem bardzo zadowolony na razie jest super , jeść nie woła.
Trøjka jeździ nadal też bez problemów .Nawet Nissan ma się dobrze a parkuje od Tesli wolniej ale lepiej.
Ludzie nadal w swej masie nie kumają wiele o elektrykach , prądzie itd .Wczoraj facet demontujacy mi licznik gazowy (rezygnacja z gazu ) ,stwierdzil że jakby byl nadmiar prądu w sieci, to by prąd był by za darmo i te problemy w czasie nadprodukcji to propaganda Tuska. Itd ...