19.500,00 zł Rozszerzony Autopilot

Michal

Moderator
W kulturalnym mieście można używać nawet zwykłego AP, niestety w Warszawie zaraz się ktoś wciska, bo zostawiasz 2 metry przed sobą, więc już wiadomo, że trzeba się wpierdzielić :p

danielm

Pionier e-mobilności
A jak z jazda w korku w mieście? Używacie któregoś z trybów do tego ?
próbowałem niedawno po 2letniej przerwie. zamiast ruszać razem z autem przede mną jest spore opóźnienie, startuje zbyt ostro, i hamuje w ostatniej chwili. mało płynne. za to super sprawowało się w 15to kilometrowym korku na autostradzie który poruszał się 2-20km/h. o dziwo przez kilkanaście minut nie musiałem dotykać kierownicy

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
W kulturalnym mieście można używać nawet zwykłego AP, niestety w Warszawie zaraz się ktoś wciska, bo zostawiasz 2 metry przed sobą, więc już wiadomo, że trzeba się wpierdzielić :p
Aha. Ja z Krakowa. Tutaj też trzeba siedzieć milimetr od zderzaka auta przed. Czyli lipa.

Widze, ze jedyne mozna by chciec miec z tych autopilotów to autopark. Chociaż dzisiaj jak parkowałam w pracy to chyba 5 razy się podciągał i poprawiał. Sama wjadę 10x szybciej na to miejsce. I nie będą się że mnie śmiać, że blondynka za kółkiem i ni umi.

piotrpo

Pionier e-mobilności
W kulturalnym mieście można używać nawet zwykłego AP, niestety w Warszawie zaraz się ktoś wciska, bo zostawiasz 2 metry przed sobą, więc już wiadomo, że trzeba się wpierdzielić
E, to jest jedynie kwestia nastawienia. Wystarczy się wyleczyć ze współzawodnictwa na drodze. Kompletnie mi nie przeszkadza, że ktoś "się wciśnie", za chwilę się wciśnie komuś innemu i może nadrobi minutę na 20km. W drugą stronę też się rzadko zdarza, że ktoś nie chce mnie wpuścić i pozwolić na zmianę pasa. Czasami trafi się jakiś "ale pan tu nie stał", to wpuści następny, albo w najgorszym przypadku 3 zaśpi i zrobi miejsce.

Krystian85

Zadomawiam się
próbowałem niedawno po 2letniej przerwie. zamiast ruszać razem z autem przede mną jest spore opóźnienie, startuje zbyt ostro, i hamuje w ostatniej chwili. mało płynne. za to super sprawowało się w 15to kilometrowym korku na autostradzie który poruszał się 2-20km/h. o dziwo przez kilkanaście minut nie musiałem dotykać kierownicy
Ustaw dystans od poprzedzającego auta na 7 oraz tryb jazdy Chill. Wtedy wszystko dzieje się łagodnie.