Nie pomogło.Sprobujcie wyłączyć ostrzeganie o kolizji itp.
próbowałem niedawno po 2letniej przerwie. zamiast ruszać razem z autem przede mną jest spore opóźnienie, startuje zbyt ostro, i hamuje w ostatniej chwili. mało płynne. za to super sprawowało się w 15to kilometrowym korku na autostradzie który poruszał się 2-20km/h. o dziwo przez kilkanaście minut nie musiałem dotykać kierownicyA jak z jazda w korku w mieście? Używacie któregoś z trybów do tego ?
Aha. Ja z Krakowa. Tutaj też trzeba siedzieć milimetr od zderzaka auta przed. Czyli lipa.W kulturalnym mieście można używać nawet zwykłego AP, niestety w Warszawie zaraz się ktoś wciska, bo zostawiasz 2 metry przed sobą, więc już wiadomo, że trzeba się wpierdzielić![]()
E, to jest jedynie kwestia nastawienia. Wystarczy się wyleczyć ze współzawodnictwa na drodze. Kompletnie mi nie przeszkadza, że ktoś "się wciśnie", za chwilę się wciśnie komuś innemu i może nadrobi minutę na 20km. W drugą stronę też się rzadko zdarza, że ktoś nie chce mnie wpuścić i pozwolić na zmianę pasa. Czasami trafi się jakiś "ale pan tu nie stał", to wpuści następny, albo w najgorszym przypadku 3 zaśpi i zrobi miejsce.W kulturalnym mieście można używać nawet zwykłego AP, niestety w Warszawie zaraz się ktoś wciska, bo zostawiasz 2 metry przed sobą, więc już wiadomo, że trzeba się wpierdzielić
Bo nie wkurza ruszanie, hamowanie. Nie nakręca się ta żądza bycia 2 samochody dalej.Znacznie mniej mnie męczy ślęczenie w tych kolejkach z włączonym autopilotem
Ustaw dystans od poprzedzającego auta na 7 oraz tryb jazdy Chill. Wtedy wszystko dzieje się łagodnie.próbowałem niedawno po 2letniej przerwie. zamiast ruszać razem z autem przede mną jest spore opóźnienie, startuje zbyt ostro, i hamuje w ostatniej chwili. mało płynne. za to super sprawowało się w 15to kilometrowym korku na autostradzie który poruszał się 2-20km/h. o dziwo przez kilkanaście minut nie musiałem dotykać kierownicy